Originally Posted by
Uzun burun
1-) Tüm samimiyetimle söylüyorum. Patron ile yakından uzaktan alakam yok.
2-) Ben teknik ve temel denen verilere mutlaka hassasiyet içinde ehemmiyet göstererek analiz eder ve adımını sağlam atmaya çalışırım ki bu veriler ışığında benimle beraber kimse yanmasın vebal almıyayım.
3-) Uzun vadecilere asla sözüm yok ve yine söylüyorum. En kötü ihtimalleri göz önünde bulundurarak kademeli toplama yapmalılar.
4-) Burada herkes paylaşım yapar ve hakkıdır lakin her paylaşım sizi doğru yola götürmez. Çok canı yanmış biri olarak formda en ufak bir olumlu haberi hatta ve hatta borsa bilgisi olmadığı halde ukalalık yaparak " şu olacak bu olacak " diyenleride yine itina ile diğer yatırımcı arkadaşlara " bunlar yanlış bilgiler " tezini ortaya koyan sade ve yalın bir şekilde cümlelerinden ekliyerek , kimsenin etkilenmemesi adına uyarıda bulunurum.
6-) Beni ister patrona yakın görün ister tahtayı yöneten kişi yada kişilere. Amacım sizler gibi kazanmak. Ancak asla yalan yanlış bilgi ile bunu yapmam.
Daha önce ki bilançoları gördüğümüz halde faaliyet karı adı altında şöyle olacak böyle olacak diyenleri uyardığım halde , sermaye tavanı yalanlarınıda iki arkadaş burada söylesekte yinede yazdılar. Nitekim kap a yapılan haber ile haklılığımız ortaya çıkmıştır.
Bu hisse 7 7.20 civarlarında gezinirken 6 TL yi görecek diye de benim.
Amacım doğru bilgilerle samimi olan yatırımcı ile bilgi alışverişi yapmak.
Son olarak benimde size bir sorum olsun.
Takasta gözüken fonlar kaybolmadan bu hisse gidermi?
Selam ve dua ile...
Bol kazançlar...
Yer İmleri