Sayfa 369/790 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. İş yatırım bugün yukarı hareket etmesi muhtemel kâğıtların ilk sırasında Bizim'e yer vermiş. Grafikten, teknikten zerre kadar anlamam, inanmam da bunlara. Grafiğe bakarak mı bu öngörüde bulunmuşlar, yoksa bir bildikleri mi var, anlayamadım.

2. Ben bugün geri kalanları da 8.30 saldım kesin zıplar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    İş yatırım bugün yukarı hareket etmesi muhtemel kâğıtların ilk sırasında Bizim'e yer vermiş. Grafikten, teknikten zerre kadar anlamam, inanmam da bunlara. Grafiğe bakarak mı bu öngörüde bulunmuşlar, yoksa bir bildikleri mi var, anlayamadım.

Evet günlük ve haftalık da teknik olarak iyi görünüyor. Aylık da baskı altında... Aylık grafiğin pozitif görünüme dönmesi için de daha önce dediğim gibi 9.20 seviyesinin üzerine atması lazım...

Geçen 8.40 hareketinde tam trend kırıldı derken, geri bastılar.. Bu haftaki kapanış gelecek günler için daha iyi fikir verecektir...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by İstus Yazıyı Oku
    istusun bu pastasında unlunun 8 milyon 700 bine ulasması lazım...Kerrakenin pazartesi taksında 8 milyon 600 bin...
    Pazartesi dahil değil sanırım...Salı takası bulursan bugün paylasırmısın...Bu unlu 100 bini hacıladı mı acaba...?

5.  Alıntı Originally Posted by zaphyros Yazıyı Oku
    Ben bugün geri kalanları da 8.30 saldım kesin zıplar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hayırlısı olsun , nisan sonuna kadar 12 tl yi göreceğini düşünüyorum ilk çeyrek bilanço öncesi.. inşallah görür . ilk çeyrek te de kar yazarsa zaten daha da buralara uğramaz uzun süre ..

bakın pastada şu 3 şey varsa o hisseden çıkılmaz , alan kısmında deutchenin girişi , citinin girişi ve satan kısmında diğer tarafın hep artması ..

artan günlerin tamamında bu resmi görürsünüz..

bu kadar sabrettik , şirket pozitife dönüş sinyali vermeye başladı .. yabancı girişi artıyor .. ne bileyim tekkeyi beklediniz ama çorbayı yabancı içecek gibi..

hakkınızda hayırlısı ..

6. Yabancı takasında son 10 günde en çok artan hisseler arasında 5. gözüküyor Bizim Toptan. Artış oranı % 2,14 tür.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Son düzenleme : İstus; 09-03-2018 saat: 19:00.

Sayfa 369/790 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •