Sayfa 366/790 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Bizim Menkul, Bizim Toptan tavsiyesini 'Endekse Paralel Getiri'den 'Endeksin Üzerinde Getiri'ye yükseltti

Bizim Menkul Değerler, Bizim Toptan tavsiyesini 'Endekse Paralel Getiri'den 'Endeksin Üzerinde Getiri'ye yükseltti.

Bizim Menkul Değerler ( http://www.bmd.com.tr/ ) konu ile ilgili raporunda, Bizim Toptan hedef fiyatını 8,16 TL'den 10,40 TL'ye yükselttiklerini belirtti.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

"Bizim Toptan tavsiyesini 'Endekse Paralel Getiri'den 'Endeksin Üzerinde Getiri'ye, hedef fiyatını 8,16 TL'den 10,40 TL'ye yükseltti

Son çeyrekte yaşanan ciro büyümesinin baz etkisine rağmen olumlu seviyelerde olduğunu düşünürken, kar marjlarında yaşanan iyileşme 2018 yılı için beklentilerimizi olumlu yönde değiştirmemizi sağladı. Şirketin toptancı kanalı hariç yakaladığı satış büyümesi, brüt kar marjının normale dönüşü, Bireysel ve HORECA gibi daha karlı müşteri segmentleri lehine iyileşen müşteri dağılımı gibi etkenler 2018 için olumlu görüşümüzü destekliyor. Tütün ürünleri satışlarının toplam içindeki payındaki artışını olumsuz bulurken, 2017'de işletme sermayesinde gerçekleşen iyileşmenin bir nebze ortalamalara döneceğini tahmin ediyoruz. Bizim Toptan için 8,16 TL olan pay başı hedef fiyatımızı 10,40 TL'ye yükseltiyor ve endekse paralel getiri önerimizi endeks üzeri getiri önerisine revize ediyoruz."

Analizin tamamı için:

https://bmd.com.tr/page/rapor_detay/...guncelleme.htm
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

2. Kanka aman sus, yat yere ölü taklidi yap bir süre. Zamanı gelince kalkıp yaylım ateşi açarsın😅
    İyi hafta sonları nezdinde tüm KY camiasına😁

3. Geçen hafta para girişi olan hisseler arasında Bizim Toptan da var. ;

+ 1.131,860 ₺.

4. 8, 8,06, 8, 8,06. Altı kademe birden inip çıkıyor.

5. Ben vedalaştım tüm dostlara bol kazançlar inşallah. Kat be kat kazanın inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by Metikom71 Yazıyı Oku
    Ben vedalaştım tüm dostlara bol kazançlar inşallah. Kat be kat kazanın inşallah.
    Hayırlı olsun Metikom insallah bizde o gunleri gorusuz....Bol kazanclar...

7. Wayy be taboloyu kes...gozlerim yasardi...

Sayfa 366/790 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •