Sayfa 122/414 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
Arama sonucu : 3312 madde; 969 - 976 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. [QUOTE=Black Diamond;1829397]
     Alıntı Originally Posted by BOZKIRLI Yazıyı Oku
    Sn black üstadım ayrıca sizin degerli yorumlarınızdan da bizi mahrum etmeyeniz. Sizi biz iyi bilioruz
    Syg.

Teşekkür ederim sn BOZKIRLI üstadım..ben arada öyle geyik yapıyorum işte..öyle algı malgı yapacak durumum yok.kimsenin moralini de bozmak istemem.hatıra diye unuttuğum 100 lot boryatım var sadece
    Gerçek değerli analizler sizde,dadaşda..biz de ilgiyle sizleri takip ediyoruz..
    Saygılar-sevgiler
    Sn. Kara Elmas Üstadım, internet ortamında yazmak zor bazen ak dersiniz kara anlaşılır. Şahsen ben bu şirketler hakkında bilgi sahibi olduysam, en başta sizin gibi spesifik bu şirketler hakkında hazine değerinde bilgilerini karşılıksız sunan bir avuç üstadım sayesinde.

Biz kim analiz yapmak kim Üstadım, sağ olunda biz haddimizi biliyoruz, bu foruma finans dünyasında yaşadıklarımın acı taraflarını başka bir gardaş yaşamasın amaçlı geldim. Fakat sizi eğer kırıp incitip kıracak herhangi bir imam olduysa şahsınızdan özür dilerim.

Konunun sizinle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, fakat arkadaşımız kendi açısından eleştirisinde haklı ve yapılanı etik bulmuyorum, samimiysek hiç olmazsa birazcık empati yaparak birbirimize tepeden bakmadan ve alaycı uslup takınmadan kendimizi acaba ifade edemez miyiz?

Umutsuzluğa kapılacak hiç bir durum göremiyorum ben... Teknikte hiçbir bozulma yok ne zaman düşen direncinin altına sert ve hacimli düşerse teknik bozuldu derim.. Grafikteki çizgiye ne zaman dokunacak diye bekliyorum ve takip ediyorum tahminim 39,00 39,20 bandından onay alacağı yönünde... Buraya dokunup döndüğü zaman onayı alır yönünü yukarı çevirir... İZOCM grafiği ile birlikte paylaşıyorum sebebi de şu, BRYAT için patron hissesi, sığ hisse, takas tek elde, teknik işlemez vs. diyenler için İZOCM borsanın en sığ hisselerinden birisidir ve takasın %89 u tek elde toplu halde ve o 22,80 den onay alıp 36.00 TL hareketini yaptıysa ( toplamda %57 pirim ) bu da gider... %50 mi gider yoksa %100 mü gider onuda zaman gösterir...
    Attached Images Attached Images

3. [QUOTE=dadaş ali;1829689]
     Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku

Sn. Kara Elmas Üstadım, internet ortamında yazmak zor bazen ak dersiniz kara anlaşılır. Şahsen ben bu şirketler hakkında bilgi sahibi olduysam, en başta sizin gibi spesifik bu şirketler hakkında hazine değerinde bilgilerini karşılıksız sunan bir avuç üstadım sayesinde.

Biz kim analiz yapmak kim Üstadım, sağ olunda biz haddimizi biliyoruz, bu foruma finans dünyasında yaşadıklarımın acı taraflarını başka bir gardaş yaşamasın amaçlı geldim. Fakat sizi eğer kırıp incitip kıracak herhangi bir imam olduysa şahsınızdan özür dilerim.

Konunun sizinle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, fakat arkadaşımız kendi açısından eleştirisinde haklı ve yapılanı etik bulmuyorum, samimiysek hiç olmazsa birazcık empati yaparak birbirimize tepeden bakmadan ve alaycı uslup takınmadan kendimizi acaba ifade edemez miyiz?
    ederiz tabi neden etmeyelim
    teşekkür ederim üstadım..sıkıntı yok..

4. amma alıngan Arkadaşlar varmış... yıllardır bu hissede yaşadıklarımızı, dün gelenlerin hayali yorumlarına karşı önlerine koymayalım mı? doğru söylemenin nesi tepeden bakma, alay vs.
    kusura bakmasınlar, hakaret vs.yoksa karşıt GERÇEKLERE katlanacaklar,

ne yapalım gelene AĞAM gidene PAŞAM mı diyelim !

bu kısmı geçersek yine gerçeklere temel e gelelim,
    not düşüyor, cari açık tavan, savaş, SEÇİM SÜRECİ vs.vs.
    Arkadaşlardan iştirak ettiğimiz şirketlerden borusan haricinde ciro/kar vs bilgisi olan varmı ?
    örnek: bwm satışları geçmiş yıllara göre yarı yarıya düşük..serviste bundan olumsuz etkilenir... bu eksi
    makina, lojistik, borçelik elinde veri varsa paylaşalım bilelim...

geçenlerde sormuştum...
    hissemize günlük harici spek. gireceğini düşünmüyorum...
    tek beklenti patronun alış yapması..ben patron olsam 1 lot almam...belki defter değerinden yada altında alırım..
    ben olumlu olacak tek hareketin bu olduğunu düşünüyorum...
    bana Patron alır diyecek kişilerin tek bir sebep açıklamasını rica edeyim...neden alsın?

son olarak komik bir durum var...
    ben gırtlağıma kadar girdim..de ahkam kesenlere bakıyorum, şimdiye kadar her konuştuğunda 100 er lot mal alsalardı kağıt 50 civarıydı...

5. izak ile samuel hahamin karsisina cikarlar. izak,"haham efendi," der, "samuel her gun koyunlarini topragimdan geciriyor ve ekinlerim mahvoluyor. toprak bana ait. adalet istiyorum. haksizlik bu!"
    haham, "haklisin," der.
    ama ayni anda samuel,"ama haham efendi," der, "koyunlarimin golden su icmesi icin onun topragindan gecmekten baska careleri yok. susuzluktan olsun mu zavallilar? hem asirlardir her coban, koyunlarini sulamak icin su kaynagina giden araziden gecme hakkina sahiptir. benim de koyunlarim olduguna gore ben de bu hakka sahibim."
    haham, "haklisin," der.
    o sirada odaya girmis ve etrafi toparlarken konusmalara kulak vermis olan karisi hahama, "iyi de" der,"ikisi birden hakli olamaz."
    haham esine doner, "sen de haklisin," der.

herkes kendine göre haklı sen de haklısın sn. sinirli

6. Günlük layn grafik sadece kapanışları gösterir
    günlük normal grafik herkes 2 grafiğe bakıp yorumunu kendisi yapsın fala inanma falsız kalma . Y T D

7.  Alıntı Originally Posted by temple Yazıyı Oku
    izak ile samuel hahamin karsisina cikarlar. izak,"haham efendi," der, "samuel her gun koyunlarini topragimdan geciriyor ve ekinlerim mahvoluyor. toprak bana ait. adalet istiyorum. haksizlik bu!"
    haham, "haklisin," der.
    ama ayni anda samuel,"ama haham efendi," der, "koyunlarimin golden su icmesi icin onun topragindan gecmekten baska careleri yok. susuzluktan olsun mu zavallilar? hem asirlardir her coban, koyunlarini sulamak icin su kaynagina giden araziden gecme hakkina sahiptir. benim de koyunlarim olduguna gore ben de bu hakka sahibim."
    haham, "haklisin," der.
    o sirada odaya girmis ve etrafi toparlarken konusmalara kulak vermis olan karisi hahama, "iyi de" der,"ikisi birden hakli olamaz."
    haham esine doner, "sen de haklisin," der.

herkes kendine göre haklı sen de haklısın sn. sinirli
    [emoji1] [emoji12] [emoji48] [emoji41] [emoji23]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 122/414 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •