Amin tesekkurler![]()
Amin tesekkurler![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaşlar laptop'ta 3 gündür twitter da ki videoları izleyemiyorum, ses var ama görüntü yok sadece siyah ekran...
Chrome kullanıyorum, diğer yerlerde örneğin youtube de videoları sorunsuz izleyebiliyorum..
Bu sorunu yaşayan ve çözebilen kimse var mı?
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Minibook'ta MS 11 Windows 10'da MS 9 kurulu. Minibook çok daha hızlı explorer formülü tarama sonuçlandırıyor. Sebebini bilen var mı?
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Windows 10 işletim sisteminde Excel 2003 kurulu. Sütun kopyala yapıştırda ve süzmede (artan azalan) sorun yaşıyorum. Excel kitleniyor ve kapanıyor. Sorunu gidermek için pc yi formatlamaya kadar gittim. 2 gündür birşey yoktu. Şimdi yine tekrarlıyor. Minibook'ta aynı işlemi sorunsuzca yapabiliyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri