Sayfa 484/1081 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Seans sonu aşırı hacim oluyor, özellikle son 1 hafta. Sebebi hakkında fikri olan varmı?

LG-H962 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Arkadaşlar, Nisan ayı içerisinde Türk Silah Kuvvetleri'nin bir ihalesi olduğu ve bu ihaleye katılacak şirketler arasında KAREL'in de olduğu konuşuluyor. Konu hakkında bilgisi olan dostlar paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim. Sacro üstad isabetli ve paylaşımcı yorum ve tecrübesi ile kendisi ile beraber diğer insanlara da fayda sağlıyor. 11 Nisan 2016 da Beşiktaşın bursasporla vodafon park stadının açılış maçı yaptığı gün beşiktaş hissesi 6.50 küsürleri görmüştü. Beşiktaş bursayı yenerse şampiyonluk için dev bir adım atacak ve de en önemlisi stadına kavuşacaktı. Kendisi maçtan önce hissenin kısa zaman içinde bir daha 6.50 yi bir daha göremeyeceğini iddialı bir şekilde yazmıştı. Zaman onu haklı çıkardı, bjk maçı almasına rağmen hisse ertesi gün 6.50 yi görmeden aşağıya süzülmüştü. Bende elimdeki hisseyi hocamı dinlemeyip satmadığım için hayıflanmıştım.

Alıntı Originally Posted by esme Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Nisan ayı içerisinde Türk Silah Kuvvetleri'nin bir ihalesi olduğu ve bu ihaleye katılacak şirketler arasında KAREL'in de olduğu konuşuluyor. Konu hakkında bilgisi olan dostlar paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim. Sacro üstad isabetli ve paylaşımcı yorum ve tecrübesi ile kendisi ile beraber diğer insanlara da fayda sağlıyor. 11 Nisan 2016 da Beşiktaşın bursasporla vodafon park stadının açılış maçı yaptığı gün beşiktaş hissesi 6.50 küsürleri görmüştü. Beşiktaş bursayı yenerse şampiyonluk için dev bir adım atacak ve de en önemlisi stadına kavuşacaktı. Kendisi maçtan önce hissenin kısa zaman içinde bir daha 6.50 yi bir daha göremeyeceğini iddialı bir şekilde yazmıştı. Zaman onu haklı çıkardı, bjk maçı almasına rağmen hisse ertesi gün 6.50 yi görmeden aşağıya süzülmüştü. Bende elimdeki hisseyi hocamı dinlemeyip satmadığım için hayıflanmıştım.
    Aynen hatırlıyorum.

Bjk demişken aklıma geldi.

Bu bjk dipte elmas formasyonu yapıyor bu çok güvenilir bir oluşum bence.

Tam nizami dip tamamlamak üzere. 4,10-20 ler geçilirse 1.5 aylık temiz bir rally si var.

hedef kabaca 5,70

Valla dip oluşumu çok hoşuma gitti. Bunu izleme ekranıma alıyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Başlıktaki MACD indikatörüne olan ilgiye istinaden…

Periyotlar ; 60 dakikalık, seanslık, günlük, haftalık, aylık.

MACD Değeri ; Sıfır ekseni üstünde yeşil, altında kırmızı.

MACD Konumu ;

1=ALMA (Sarı zemin),

2=SAT (Kırmızı zemin)

3=AL (Yeşil zemin)

4=TUT (Koyu Yeşil zemin)

TRIGGER ; Standart olarak kullananlar için 9, ayrıca hızlı davranmak isteyenler için 2 alınmıştır.

Dosyanın Excel formatındaki tamamına buradan ulaşabilirsiniz…

Çok değerli bir tablo olmuş, elinize emeğinize sağlık. ben khn'de benzer bir uygulamayı formülize ettim ama sizinki çok daha muntazam ve detaylı olmuş. sağolun.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

5.  Alıntı Originally Posted by esme Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Nisan ayı içerisinde Türk Silah Kuvvetleri'nin bir ihalesi olduğu ve bu ihaleye katılacak şirketler arasında KAREL'in de olduğu konuşuluyor. Konu hakkında bilgisi olan dostlar paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim. Sacro üstad isabetli ve paylaşımcı yorum ve tecrübesi ile kendisi ile beraber diğer insanlara da fayda sağlıyor. 11 Nisan 2016 da Beşiktaşın bursasporla vodafon park stadının açılış maçı yaptığı gün beşiktaş hissesi 6.50 küsürleri görmüştü. Beşiktaş bursayı yenerse şampiyonluk için dev bir adım atacak ve de en önemlisi stadına kavuşacaktı. Kendisi maçtan önce hissenin kısa zaman içinde bir daha 6.50 yi bir daha göremeyeceğini iddialı bir şekilde yazmıştı. Zaman onu haklı çıkardı, bjk maçı almasına rağmen hisse ertesi gün 6.50 yi görmeden aşağıya süzülmüştü. Bende elimdeki hisseyi hocamı dinlemeyip satmadığım için hayıflanmıştım.
    Ben de hatırlıyorum bunu, bu hedefi verdiğinin ertesi günü tam da 6.49'dan dönmüştü bjk o zamandan beri doğa üstü güçlerinin olduğuna inanırım )

Herkese bereketli bol kazançlı haftalar şimdiden..

Bjk

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen hatırlıyorum.

Bjk demişken aklıma geldi.

Bu bjk dipte elmas formasyonu yapıyor bu çok güvenilir bir oluşum bence.

Tam nizami dip tamamlamak üzere. 4,10-20 ler geçilirse 1.5 aylık temiz bir rally si var.

hedef kabaca 5,70

Valla dip oluşumu çok hoşuma gitti. Bunu izleme ekranıma alıyorum.
    Bir hafta önce yazdım ve 375 380 aralığından aldım şampiyon bjk

7. Bahar rallisini Garanti'nin bu grafiği başlatır mı acaba?

YTD.

Biraz karel verip yunsa alacam
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 484/1081 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •