BIZIM kinin hiç kendine özgü hareketler değil bunlar... Hayırdır İnşallah...
BIZIM kinin hiç kendine özgü hareketler değil bunlar... Hayırdır İnşallah...
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
maşallah maşallahh diyelimm...herkese hayırlı haftalar...
Hayırdır inşallah🤲
İyi Haber mi var Kanka😁😁
Bir ay önce gelseydin bu fiyata alırdın bendekileri. Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye.
iyi haber olsa almazlar .. bu adamların genel bıktırma sürecinin sonlandıgını gösteriyor ..
projeksiyonlar artık eski zirveye göre yapmaya başlayalım , bu yıl mı olur gelecek yıl mı olur zaman gösterecek.. ilk çeyrekte söyle bi 15-20 milyon kar yazsın ortalık fena çoşar..
şimdilik gün içi en yüksek 8,99 gördü ..
9,0₺ birazcık yazacaktım, işlerden fırsat bulamadım, zaten gitmeyecekmiş😁😁
daha yolun başındayız bence .. 2011 - 2013 zirvelerine bakarsan ne demek istediğimi görebilirsin..
ben uzun vadeciyim , öyle 1 tl 3 tl karla vermeyeceğim .. hangi yılda hangi fiyattan veririz yazdım daha önce.. göstergemiz de net , 16-18 dolar seviyelerine tekrar geldiğinde vedalaşırız inşallah hisseyle.
bu yıl için ort 4 tl olsa dolar buna göre hesap yapılabilir gideceği yol la ilgili olarak ..
şuan için tek gözlemlediğim şey ilk çeyrekte beklentilerin üstünde 10-15 milyon kar yazabilirse , işte o zaman esas hareket başlar , şuan toplama yarışı var büyüklerde .. bu deutche citi kokuyu önden alırlar nasıl oluyorsa .. satarken de alırkende bu böyle .
Yer İmleri