Sayın 059, sanıyormusunuz ki 6,40 bizi tatmin eder. Bence yanılılıyorsunuz! Patron veya spek bilemem hangisi ancak kağıdı bizden almak istiyorsa paraya kıyacak! Sizin ve bu arkadaşların bilmediği bir tek şey var. Şu an elinde Kutpo olanların çok büyük bölümü maalesef ki inat yatırımcılar! Ve onları sinirlendirmeyi para kazanmaktan daha çok seviyorlar! O yüzden sizde bence boşu boşuna bize yardımcı olmak için çırpınmayın. Çünkü biz yardım istemiyoruz hele hele olacakları önceden bilerek bize yardım etmek isteyenleri salak olduğumuz için anlayamıyoruz. Burnu uzun arkadaşa da demiştim, size de diyeyim sanıyorum siz gerçekten borsadan çok para kazanmışsınızdır. Çünkü her şeyi önceden biliyorsunuz. Ve artık sanıyorum paraya doyduğunuz için biz salak küçük yatırımcılara yardım etmek istiyorsunuz ama napcan biz de biraz akıl olsa zaten küçük yatırımcı olmazdık. Ama işte salaklığın yanında inatlık ta var beklediğimiz fiyatı bekliyoruz da bekliyoruz. Bence bize zaman harcama! Sana da yazık! Yatırımdan anlamadığım için yatırım tavsiyesi olamaz.
Yer İmleri