Sayfa 336/913 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7300 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    Saygım var size üstad tabiki yetersiniz, bizim içinde; malda yalan mulkte yalan, gel sende biraz oyalan mantığı var....burada ralli beklentisi oluşturup insanlara umut pompalanması ama rıza göstermekten kaynaklı....ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam buraya gelip garibanın elindeki hisseyi bir şekilde zarar ettirsin diye gazlamak ********lik. Elbette yok demiyorum illaki vardır. Fakat KUTPO'da birçok kişi bilanço beklentisi ile hissede pozisyon aldı. Fakat açıklanan her bilanço da hissenin tepesine bindiler. Bu şekilde eldeki malın fiyatı yukarılarda kaldı ve bir sonraki bilançolar umut ile beklendi. Fakat onlarda umulan gibi olmayınca çok güzel bir şekilde mal sahibi olundu. Bir çok kişi umudunu yitirmediği için satıp çıkmadı. Olayın özü bu bence. ytd

2. kütpo
    F/K Oranı 8,86 Piyasa fiyatı . / Defter Değ. 0,8 Piyasa Değeri(TL) 245.089.152

yataş
    F/K Oranı 21,14 Piyasa fiyatı. / Defter Değ. 6,24 Piyasa Değeri(TL) 1.466.317.551

dgklb
    F/K Oranı 0,00 Piyasa fiyatı. / Defter Değ. 9,65 Piyasa Değeri(TL) 742.197.673

burası şaka borsası benzer 3 şirketi borsa değerlerine piyasa fiyatlarına bakın.
    epeyce hisseyi inceledim, 240 milyon piyasa değeri olan fiyat/dd 1 altında 0.8 olan hisse her sene kar eden başka hisse ben göremedim.
    bu hisse zaten çöp hisse fiyatlaması yapmış kimi kimden koruyorsunuz?zaten fiyat yerlerde sürünüyor. dua edelimde 23.5 altı bilanço gelmesinde maliyetime verip gideyim
    üstü gelirse fiyatlamayı yukarı yaparmı, normalde yapması lazım ama o da çok şüpheli.
    yatırım tavsiyesi olamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    kütpo
    F/K Oranı 8,86 Piyasa fiyatı . / Defter Değ. 0,8 Piyasa Değeri(TL) 245.089.152

yataş
    F/K Oranı 21,14 Piyasa fiyatı. / Defter Değ. 6,24 Piyasa Değeri(TL) 1.466.317.551

dgklb
    F/K Oranı 0,00 Piyasa fiyatı. / Defter Değ. 9,65 Piyasa Değeri(TL) 742.197.673

burası şaka borsası benzer 3 şirketi borsa değerlerine piyasa fiyatlarına bakın.
    epeyce hisseyi inceledim, 240 milyon piyasa değeri olan fiyat/dd 1 altında 0.8 olan hisse her sene kar eden başka hisse ben göremedim.
    bu hisse zaten çöp hisse fiyatlaması yapmış kimi kimden koruyorsunuz?zaten fiyat yerlerde sürünüyor. dua edelimde 23.5 altı bilanço gelmesinde maliyetime verip gideyim
    üstü gelirse fiyatlamayı yukarı yaparmı, normalde yapması lazım ama o da çok şüpheli.
    Hocam,dedikleriniz de sıkıntı yok. Bu şirket kar ettiği sürece mutlaka hak ettiği fiyata ulaşacaktır. Fakat Patron son bilançolarda karı kuşa çevirmeyi çok iyi becerdi.Bir gün kırpmadan bilanço açıklar ise o gün gidecektir...ytd

4. Acep ne ola ki. Bilanço mu geliyor ?

5.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hocam,dedikleriniz de sıkıntı yok. Bu şirket kar ettiği sürece mutlaka hak ettiği fiyata ulaşacaktır. Fakat Patron son bilançolarda karı kuşa çevirmeyi çok iyi becerdi.Bir gün kırpmadan bilanço açıklar ise o gün gidecektir...ytd
    kuşa mı çevirmiş ne kuşu biçmişler resmen. ben yazdım zaten artan satışlar artan brüt kar ve artan ciroyu , genel yönetim ve pazarlamadan gitmiş.
    uzatmaya gerek yok. görüyorsunuz, bu hissse ithal porselen yasağını bile fiyatlamadı şirket kapa açıklama bile göndermedi.
    23.5 altı kar gelmesinde daha birşey istemiyorum. bi daha da bu hisseye uğramam.
    ama gelip burada abuk sabuk yazıp düşmesi için çakallık yapıp millet zarar ettikçe alttan maliyetlenmek için ********lik te yapmam szilewrde görüyorsunuz, hissesi olmayıpta düşsün alttan alayım diye grafik atıp rakam atan sözde elinde hisse varmış gibi davranan ********lerde bol bol mevcut
    ben maliyetime gelirse giderim. kalanlara başarılar. vergi dairesi 23.5 m. gelmişti altı gelemesin yeter bana.
    ama çok çok ucuz fiyatlama var. bu da bir realite.

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Acep ne ola ki. Bilanço mu geliyor ?
    inşallah beklediğinize değer.benim zarar çok yok. az bişi kaldı maliyetime. İnşallah demekten başka birşey gelmiyor elden.
    çıkar da zararda olanlar zararını telafi eder.
    ama çok ama çok zor hisseymiş sayın venedik. size başarılar.

7. Kar 27,6 gelirse F/K değişmeyecek. Üstü gelirse artı altı gelirse eksi anlamda F/K değişecektir. Şu anda 6,19 a göre F/K 8,93 bakalım ne olacak? YTD.

Sayfa 336/913 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •