.70 demeden ben gap kapandý demem
.70 demeden ben gap kapandý demem
XU100'den 110500'de ayrýldýk. Uzunca bir süre olmayacaðýz, tepkisine dahi girmeyeceðiz. Pozisyonumuz bu þekilde olmasýna raðmen þu sýralar bizimkiler bu firmayý çok önemsemekteler. Nedenini, niçinini henüz soramadým fakat ara ara göz attýklarýnýn farkýndayým.
Herkese saðlýk ve bol kazanç dilerim.
Esen kalýn.
Yabancý Borsayý satýyor, Kutpo da ise çoktan sattý gitti. Yabancý takasý yüzde 1,76 ya düþmüþ durum da. Dönüp geldiklerin de alacaklardýr sanýrým...ytd
Kardes patron bizi de yabanci goruyor...ben 1gr bu hisseyi taniyorsam..bugun dunun acisini cikarir...iki gun adam gibi ust uste yukseldigini 9 aydir goremedim bu kagatta
Bu rasyolar ile borsanýn en bedava iþlem gören nadir hissesi.
Son bilançoya göre defter deðeri 7 tl çýkýyor. Hisse deðeri 5.88 . Tam bir fiyasko rezalet. En son baktýðým Anele de böyle idi. Bunu ben deðil þirket yönetimi patron nasýl içine sindiriyor anlayamýyorum.
Çünkü dengesiz bilanço yatýrýmcýyý ürküttü korkuttu. Yönetim giderleri sanki apple ýn Ceo su na maaþ veriyolar gibi her zaman roket artýyor. Finansman giderler,
bakýn buraya çok dikkat edin döviz artýsý son hesaplarýma göre 29 milyon tl. Bu kurla sene sonu 32-33 milyon tl fazla verir lakin finansman giderleri þu bu derken küt püsküvüt.
Yani þunu demek istiyorum. Bu þirketin yönetim pazarlama ve finansman giderleri kalemi þiþmez ise borsanýn borçsuz nadir 1-2 þirketinden biri döviz fazlasý tl olarak borsanýn 39. Þirketidir. Ciro sürekli artar. Deðil zarar , kar düþmesi nerdeyse imkansýz bir þirket lakin olmaz olmaz yok))) en güzel kazýðý yediðim geçen sene ki tek þirket)))
Özetle bedava kelepir iþlem görüyor, lakin bilanço korkusu var, ama yine riski alýcam kalan nakiti yakýnda buraya gömücem. Defter deðeri 7 tl, döviz fazlasý 29 milyon tl borç yok. Böyle borsa da 2. Þirket yok. Bilançoda alengir dönmezse 12 aylýkta olaðanüstü kar görmemiz lazým bu sefer gideriz, yine kumpasa gelirsek, gelebiliriz))) dikkatli de olmak gerek.
En kritik kalemler: yönetim giderleri, pazarlama satýþ giderleri, finansman giderleri, yeter ki bunlar rahmani gelsin.
Sanki apple nýn ceo suna maaþ veriyorlar, biraz tasarruf...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sonunda olmasýn Uzel gibi 😂😂😂ytd...!!!
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kur roketledi, ülkemiz için kötü lakin biz borsacýyýz. Bununla da yaþamasýný bilmeliyiz. Þirketler bizim deðil, bizler hisse alýp satýyoruz.
Son bilanço ve o zaman ki kur ile 29 milyon tl artý fazlasý var.
Defter deðeri 7 tl, bu nedemek kriz þartlarý harp þartlarý olmasý gereken hisse deðeri demek lakin þu an 5.88. Yani harp savaþ kriz þartlarý fiyatlmasýnýn da altýnda iþlem görüyor demek. Ucuzun ucuzu...
Tekrar ediyorum, finansman yönetim ve pazarlama giderleri rahmani gelirse, bu kur artýþý ile 43-47 milyon tl arasý kar görmemiz muhtemel ki, belki de 50 milyon tl yi bile görebiliriz, yýlbaþý gecesi öncesi satýþlarýnýn artmasýndan dolayý ...bu þirketin sermayesi 39 milyon tl dikkatinizi çekerim.
Þimdiden bol kazançlar.)))
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri