Sayfa 286/571 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. bebişim karanlık odayımı tercih ettin...senin bu fantazilerin beni bitiriyor adeta.tamam şekerim gözzzzzzün acımadı di mi???tekerinden çıkarılan çomak gözzzzüne itelenmiştir ve tekeri müsait oluncaya kadar kenara konulmuştur.

2. sayın forum üyeleri iyi akşamlar diliyorum.yarın görüşmek üzere,kalın sağlıcakla.

3. https://i.hizliresim.com/y09WAj.png

gunici gordugu en yuksek seviye de en kapatti,daha once hatirlamiyorum bu olumlu tabi yarin bi miktar daha yukselis olabilir

LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sanki ilk defa güniçi en yüksek seviyeden kapattı ..yarın olsun hayr olsun. Belki bu hafta temettü filan gelir

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Şimdi bu endekste zahmet oldu artı kapatması. Halen tepeden düşüşün tepkisi bile olmadı. Tek dikkati çeken ilk defa kapanışta gün içi en yüksek değerden kapatması. Ayrıca öyle tahmin ediyorum ki Deniz zararına satanların malını karşılamış olabilir. Hissede ky halen çok fazla kolay kolay götüreceklerini de pek sanmıyorum. Haftanın bir günü yeşillenip ertesi günler geri veriyor. Endekste rüzgar tersine dönerse o Zaman işin rengi daha net belli olur.

6. Yarın 2000 lot satacağım bakalım kime kısmet olacak

7.  Alıntı Originally Posted by ekonom Yazıyı Oku
    Yarın 2000 lot satacağım bakalım kime kısmet olacak
    Sat sat alırlar merak etme. Böyle şu kadar satacağım şu kadar alacağım diyenlere güleceğim geliyor.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by kırşehir40 Yazıyı Oku
    Sanki ilk defa güniçi en yüksek seviyeden kapattı ..yarın olsun hayr olsun. Belki bu hafta temettü filan gelir

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    senın için kontrol ettım ilk işlem gunu yani tavan olduğu gunden sonra hiç guniçi yuksek sevıyeden kapatmamış,keşke sende biraz araştırarak yazsan daha iyi olmaz mı ?

Sayfa 286/571 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •