Sayfa 270/931 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    temettüsünü ne yapacan başka kağıt alsan bu kadar temettü alamayız ki..!
    Elbet isyat hep isyat da zamanlama kafamı karıştırıyor.Birkaç ay beklemek mantıklı gibi geliyor bana.

2. ben dediğim gibi olursa temettüyle alırım hatta elimde birazda birikmişim var diğer kağıtlarda kullandığım genel giderler için alsat yaptığım şuan nakitteyim onunlada alıcam ayrıca bizim dükkan 5 maaş gibi bir temettü vericek mart sonu onunlada topluca almayı düşünüyorum ama dediğim gibi kaçtan açıcagına bağlı çizgilere göre hareket edicem.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    ben dediğim gibi olursa temettüyle alırım hatta elimde birazda birikmişim var diğer kağıtlarda kullandığım genel giderler için alsat yaptığım şuan nakitteyim onunlada alıcam ayrıca bizim dükkan 5 maaş gibi bir temettü vericek mart sonu onunlada topluca almayı düşünüyorum ama dediğim gibi kaçtan açıcagına bağlı çizgilere göre hareket edicem.
    Kalvin 5 maaş temettü ha, gözümüz yok da, senin dükkan da sağlammış valla.Bence temmuz sonu ağustos başına kadar beklemek mantıklı gibi, ben de kararsızım, kesin temettü ile işyat alacağım da zamanı bilemiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin 5 maaş temettü ha, gözümüz yok da, senin dükkan da sağlammış valla.Bence temmuz sonu ağustos başına kadar beklemek mantıklı gibi, ben de kararsızım, kesin temettü ile işyat alacağım da zamanı bilemiyorum
    bakalım duruma göre vaziyet alırız artık.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    2008 yılında .48 düşmüşlüğü var. ama o yıl ciddi kriz vardı.
    Evet düşmüş. Demek ki hisse krizlerde sığınılacak bir liman olmayabilir sanırım, büyüklerimiz ne der? YTD!
    Son düzenleme : Cok; 12-03-2018 saat: 13:52.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Evet düşmüş demek ki hisse krizlerde sığınılacak bir liman olmayabilir sanırım, büyüklerimiz ne der? YTD!
    Aynen öyle tabi 2008 gibi bir global krizde akıl mantık gidiyor da, madem borsadayız en sağlam kağıt budur.

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Evet düşmüş. Demek ki hisse krizlerde sığınılacak bir liman olmayabilir sanırım, büyüklerimiz ne der? YTD!
    kriz zamanı emekli maaşı bile garanti değildir. Yunanistan'da yaşananları unutmayın.

8. işyat yüzde 18.7 temettü fiyat 1.02.....!!!!
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Sayfa 270/931 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •