Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Alnusun malý nedir ? Bu konu hakýnda bilgi sahibi deðilim aydýnlatabilirsiniz sevinirim.
Þimdi baktým 7,19 lýk kýsým dýþarýda. %5 dýþarýda olursa kottan çýkabilir. Diðeri doðan holding.
Ben kottan çýkmak istediðini düþünmüyorum. Öyle olsa neden temettü versin. Ayrýca itibar için de kayýptýr.
Cakili 1 milyon lotu vardi hepsini tavan oldugu zaman verdi.globalde doganin kurumu bence global yatirim fonu malini satmisti 3 lerden simdi yerine koyuyor 2 gunde 520 oldu.1.5 milyon lot civari disarda olmasi lazim .surundur yine bi hareket cekip onlari da alir.
Temettuyu alan kendisi 6 milyon lotun cogu onda zaten alt hesaplarda .bu sirket 10 tl olsa kimse gik der mi demez.bu halka aciklik dogana bir sey de katmaz.
Prestij ve dogan ayni cumlede kullanilmamali.
Su hareketi yapan grubun tebin kote olan 970 bin lotundan korktugunu sanmiyorum kesin disardaki lotu alma hareketi gibi degerlendiriyorum.Cok da hata yapiyor olabilirim bu cakal dogan gibi dusunmeye calistim)
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Kottan cikma olmaz. Yillar gecti dogan pek sallamiyor hisselerini yatta viski yudumluyor jet sosyeteyle parti yapiyor sampanya patlatip milyondolarlik eserler aliyor.
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi valla dogru diyorsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri