Artan

1.870,00 10 18:10
20,58 9.99 18:10
109,00 9.99 18:10
175,20 9.98 18:10
37,72 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

58,95 -10 18:10
77,45 -9.99 18:10
14,16 -9.98 18:10
295,75 -9.97 18:10
188,00 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.787.267.614,30 18:10
9.287.381.165,28 18:10
8.575.062.101,50 18:10
7.696.162.111,50 18:10
7.236.483.626,34 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4382 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by b_g Yazýyý Oku
    Selamlar
    Benimki aslýnda bir ironiydi. 2 günde bir kaðýdýn %40 düþmesi için iflas erteleme, haciz vs gibi nedenleri olur. Ortak satýþý, bedelli gibi durumlar bile bir hisseye %10 etki eder. Hele ki düzenli kar eden ve yüksek temettü veren bir kaðýt nasýl bu kadar düþer?
    Þimdi düþürdü buralardan mal istiyor. Ama yukarýdan mal yiyenler ortalama düþürmek için alýyor, benim gibi yeniler de alýyor daha aþaðý gelse daha da daðýlacak bunu da yapamaz. E peki ne yapacak? Buralarda 5-10 kademe içinde tutup bezdirip sattýracak. Baþka da bir þey yapamaz. Ben sabýrlýyým beklerim.
    Hatta sabah 2,90 aldým saniyesinde 2,88 yaptý sonra 2,98 oldu ama yemezler. Biraz bekleyelim bakalým etekteki taþlar bir dökülsün.
    Bence burdan bir dostum da deginmisti kottan cikaracak bunu.alnusun mali icin yapildi bu hareket.1 milyon blok bunlarin disiydi kar zarar bakmadilar bu operasyon icin
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Bence burdan bir dostum da deginmisti kottan cikaracak bunu.alnusun mali icin yapildi bu hareket.1 milyon blok bunlarin disiydi kar zarar bakmadilar bu operasyon icin
    Alnusun malý nedir ? Bu konu hakýnda bilgi sahibi deðilim aydýnlatabilirsiniz sevinirim.
    Þimdi baktým 7,19 lýk kýsým dýþarýda. %5 dýþarýda olursa kottan çýkabilir. Diðeri doðan holding.
    Ben kottan çýkmak istediðini düþünmüyorum. Öyle olsa neden temettü versin. Ayrýca itibar için de kayýptýr.

3.  Alýntý Originally Posted by b_g Yazýyý Oku
    Alnusun malý nedir ? Bu konu hakýnda bilgi sahibi deðilim aydýnlatabilirsiniz sevinirim.
    Þimdi baktým 7,81 lýk kýsým dýþarýda. %5 dýþarýda olursa kottan çýkabilir. Diðeri doðan holding.
    Ben kottan çýkmak istediðini düþünmüyorum. Öyle olsa neden temettü versin. Ayrýca itibar için de kayýptýr.
    Cakili 1 milyon lotu vardi hepsini tavan oldugu zaman verdi.globalde doganin kurumu bence global yatirim fonu malini satmisti 3 lerden simdi yerine koyuyor 2 gunde 520 oldu.1.5 milyon lot civari disarda olmasi lazim .surundur yine bi hareket cekip onlari da alir.
    Temettuyu alan kendisi 6 milyon lotun cogu onda zaten alt hesaplarda .bu sirket 10 tl olsa kimse gik der mi demez.bu halka aciklik dogana bir sey de katmaz.
    Prestij ve dogan ayni cumlede kullanilmamali.
    Su hareketi yapan grubun tebin kote olan 970 bin lotundan korktugunu sanmiyorum kesin disardaki lotu alma hareketi gibi degerlendiriyorum.Cok da hata yapiyor olabilirim bu cakal dogan gibi dusunmeye calistim)
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Kottan cikma olmaz. Yillar gecti dogan pek sallamiyor hisselerini yatta viski yudumluyor jet sosyeteyle parti yapiyor sampanya patlatip milyondolarlik eserler aliyor.

SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alýntý Originally Posted by diabl0 Yazýyý Oku
    Kottan cikma olmaz. Yillar gecti dogan pek sallamiyor hisselerini yatta viski yudumluyor jet sosyeteyle parti yapiyor sampanya patlatip milyondolarlik eserler aliyor.

Never say never in stock market
    @borsavizyon

6.  Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Never say never in stock market
    Abi valla dogru diyorsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •