Ben sizi uv yatırımcı bilirdim. Sizde al sat yapıyorsanız borsanın tadı kalmaz olmuş ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sizi uv yatırımcı bilirdim. Sizde al sat yapıyorsanız borsanın tadı kalmaz olmuş ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
hocam haklısınız fakat, dün hacimli ve ani çıkışı soru işaretleri yaptı, başka bir arkadaşın belirttiği üzere işbank yüklü var gözüküyor, mal boşaltma planı dahilinde yapılmışta olabilir. sindire sindire gitse kalıcı olacaktık fakat şimdilik kenardan full nakit derim i de diğer kağıtlar gibi izlemede olacağım. sizlere bol kazançlar. giderse de yolu açık olsun.![]()
5.000 kaldı bakalım onuda 14 den verirsem güzel olacak
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
12,76 vermedi geri çekti korkma ver
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Sn ist kesinlikle sindirerek yukselisler daha saglam.. bu tarz sert ciktimi bir artniyet olur mal vermek icin... bazende haber dusmeden once simsarlar onceden haberi aldiklarinda bu sekilde kaldiririlar... bu hissede ne olacak bir bilsek...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
sn mdal böyle hacimli seanslar da ve sonrasında dikkatli olmak lazım. daha önce 15.7x lerden nerelere gitmişti hacimli seanslar sonrası. aynısını da yapabilir yada tam tersini de. risk almak isteyene her ikisi de var. ben risk almayı sevmeden kenardan izleyeceğim durulmasını. nasıl olsa nereye gitse de durulunca izin verir bizlerebol kazançlar
Aynı düşünüyorum.. bugun eger tavan olursa sirket ici bilgi sizdi deriz.. olmazsa al gulum ver gulun...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
dün de bugün de günübirlik tradelara fazlaca trade şansı tanıdığından ve tanımaya devam ettiğinden ilk durumdaki gibi (yüksek maliyetliler adına yanılmayı umuyorum ama düşük ihtimal gibi) eski yaptığı hareketi yapacak gibi duruyor.
gün sonuna kadar bugünün ayrıca cuma olması ve haftasonunda risk taşımamak adına sessizce tüm tahtalar gibi derim i de kenardan izliyor olacağım.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.![]()
Yer İmleri