Sayfa 518/761 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Yarın bende ekranda olacağım.Duruma göre hareket ederim.Kar cebe indir olabilir.Onemli olan kactan indireceğim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

O değil de Acemşah bu hisseyi millete pazarladı mı? diyorsunuz. Ben yapmaz diyorum. Hisse 15.70 lere giderken herkes Allah razı olsun diyordu. Şimdi pazarlamacı mı? oldu. Yapmayın. eminim cezalı falandır. Değilse mutlaka çıkar birkaç kelam ederdi.

Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...

3.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    O değil de Acemşah bu hisseyi millete pazarladı mı? diyorsunuz. Ben yapmaz diyorum. Hisse 15.70 lere giderken herkes Allah razı olsun diyordu. Şimdi pazarlamacı mı? oldu. Yapmayın. eminim cezalı falandır. Değilse mutlaka çıkar birkaç kelam ederdi.

Pazarlamak demeyelim.Adam 8 den aldırmış millete işini bitirdi diyelim.Yapsat devret modelide olabilir.Adelde yazıyor.Hedefi devammı bilmem ha ben karışmam ne yaparsa ben sadece tahmini bildirdim

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4. Şuan bana devretti yarın başkası alır oda başkasına eşek fiyatı hikayesi gibi bu hisse ...

Nakit kraldır.

5.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku

Ben yazsam bir dert..
    yazmasam baska bir dert...

Ben her seyi ilk girdigim gun yazdim...!
    7.30-7.50 arasindan topladim, yazdiktan sonrada epeyli aldim baski kurmaya calistilar aldim.. vs vs

o gunlerde dedim ki; derimod 15 uzerine gidecek..! 15 uzerine gittiginde maliyetim kadar satacagim ve yoluma bedava hisselerle yoluma vadem kadar devam edecegim diye..!
    Gulduler, akillarinca alay ettiler, vs vs...! ama ilk gun soyledigim her seyi şu an yaptım... Ve bedava hisselerim halen daha vadesini bekliyor..!

yazdigim surecte , gereginden fazla detay verdim ... hele bilancodan sonra detayinda detayini paylastim...

Ben yazilacak cizilecek her seyi yazdim cizdim... Gereginden fazla düsmustu bence ve bugunku yukselise de sevindim..!

Yani iste boyle !
    Insanlarimizda maalesef kalite dustugu icin yazarken insan egreti oluyor.. !
    Bol kazanclar diliyorum..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Eyvallah acemşah. Ben de öyle olduğunu düşünmüştüm.

Kim ne yaparsa yapsın lakin şu forum yöneticisi olsam sileceğim çok adam var vesselam. Adam sabah giriyor alıyor çıkmadı diyor satıyor tavana giderken alıyor sonra satıyor akıl veriyor. Tam spek isteği yarın az aşağı yapıp millete sattırınca erkenden tavana kilitleyip pazartesi 17 den kucağına verse keyf olurum. Bizler kağıdın kaçtan geldiğini bilmeyince birilerinin lafıyla en yukardan alan sonra kendine kızacağına aldırana kızacak kadar aciziz. Yazık

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Ben yazsam bir dert..
    yazmasam baska bir dert...

Ben her seyi ilk girdigim gun yazdim...!
    7.30-7.50 arasindan topladim, yazdiktan sonrada epeyli aldim baski kurmaya calistilar aldim.. vs vs

o gunlerde dedim ki; derimod 15 uzerine gidecek..! 15 uzerine gittiginde maliyetim kadar satacagim ve yoluma bedava hisselerle yoluma vadem kadar devam edecegim diye..!
    Gulduler, akillarinca alay ettiler, vs vs...! ama ilk gun soyledigim her seyi şu an yaptım... Ve bedava hisselerim halen daha vadesini bekliyor..!

yazdigim surecte , gereginden fazla detay verdim ... hele bilancodan sonra detayinda detayini paylastim...

Ben yazilacak cizilecek her seyi yazdim cizdim... Gereginden fazla düsmustu bence ve bugunku yukselise de sevindim..!

Yani iste boyle !
    Insanlarimizda maalesef kalite dustugu icin yazarken insan egreti oluyor.. !
    Bol kazanclar diliyorum..!
    Acemsah abey lafı bir yerlere cekmesinler.Ben doğruyu yazdım.Yap işlet devret modeli bu işler.

Nakit kraldır.

Sayfa 518/761 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •