Sayfa 36/437 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 281 - 288 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. Bu tarz haberlerin itibari ertesi gün seans açılana kadardır istediğiniz şekilde düşünün hayaller 09.55 te son bulur ve buda olmadı diye saydırma ya başlar herkes

2. Newyork taksi ihalesinde de Karsan finale kalmıştı biliyorsunuz sonra ihaleyi başkası aldı bu kadar büyük işi (en azından bizim için büyük) karsana yedirmezler

3. Verilir ,verilmez o belli degil ama hersey mumkun.Biz de abd den thy ile 7 milyar dolarlik ucak aliyoruz

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu kadar ciddi bir konu olsaydı hürriyet dışında bı yerde de çıkardı bu haber büyük hayallerin büyük hayal kırıklıkları olur sadece seansı bekleyin çıkarsa şansa çıkmazsa bekleyecez

5. KARSN - Karsan Otomotiv

KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

GELISTIRDIGI TOPLU TASIMA SISTEMLERIYLE SEHIRLERE MODERN COZUMLER SUNAN YERLI URETICI KARSAN, TICARI TASIMACILIK ALANINDA ABD’NIN SEKTOR LIDERI OLAN MORGAN OLSON ILE OLAN ISBIRLIGINI BIR ADIM DAHA ILERI TASIDI. MORGAN OLSON’UN TENNESSEE’DE BULUNAN GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELEN IKI SIRKETIN YONETICILERI, ABD’DE ORTAK URETIM FAALIYETLERI ICIN EL SIKISTI. ANLASMA KAPSAMINDA ABD’LI URETICI MORGAN OLSON, KARSAN’IN KUZEY AMERIKA PAZARINA OZEL OLARAK TASARLADIGI ARACLARIN MONTAJ, URETIM, SATIS VE SATIS SONRASI HIZMET FAALIYETLERINI ABD’DEKI TESISLERDE GERCEKLESTIRECEK.

BURSA’DA YER ALAN IKI FABRIKASINDA CAGIN MOBILITE IHTIYACLARINA UYGUN MODERN TOPLU TASIMA VE TICARI ARAC URETIMI GERCEKLESTIREN KARSAN, GECTIGIMIZ YIL ABD PAZARINDAKI HEDEFLERI DOGRULTUSUNDA ABD’LI URETICI MORGAN OLSON ILE TURKIYE’DE BIR ARAYA GELMIS VE KARSAN’IN KUZEY AMERIKA PAZARINA OZEL OLARAK TASARLADIGI ARACLAR ICIN ORTAK BIR IS MODELI GERCEKLESTIRMEK UZERE MUTABAKAT METNI IMZALAMISTI. BU DOGRULTUDAKI STRATEJIK ADIMLARINA DEVAM EDEN YERLI URETICI KARSAN, TICARI TASIMACILIK ALANINDA ABD’NIN SEKTOR LIDERI OLAN MORGAN OLSON ILE OLAN ISBIRLIGINI BIR ADIM DAHA ILERI TASIDI. MORGAN OLSON’UN TENNESSEE’DE BULUNAN TESISLERINDE BIR ARAYA GELEN IKI SIRKETIN YONETICILERI, ABD’DE ORTAK URETIM GERCEKLESTIRMEK UZERE EL SIKISTI. BUNA GORE MORGAN OLSON, KARSAN’IN KUZEY AMERIKA PAZARINA OZEL OLARAK TASARLADIGI ARACLARIN MONTAJ, URETIM, SATIS VE SATIS SONRASI HIZMET FAALIYETLERINI ABD’DEKI TESISLERINDE GERCEKLESTIRECEK.

KARSAN’IN, OZELLIKLE KENTSEL KESIMLERDEKI KARMASIK TASIMACILIK KONULARINI ELE ALMADA ENGIN BIR DENEYIME VE ESSIZ BECERILERE SAHIP OLDUGUNU BELIRTEN KARSAN CEO`SU OKAN BAS KONUYLA ILGILI OLARAK YAPTIGI ACIKLAMADA, “MORGAN OLSON EKIBINE YAPTIGIMIZ BU ZIYARETIMIZLE, SECKIN MUSTERILERIN BELIRLI IHTIYACLARINI KARSILAMAYA YONELIK ORTAK YAKLASIMIMIZIN, SEKTORUN EN YENILIKCI VE ETKILI ORTAKLIKLARDAN BIRINI MEYDANA GETIRECEGINE DAIR INANCIMIZ PEKISMIS OLDU. MORGAN OLSON GIBI SAYGIN BIR STRATEJIK ORTAKLA BIR EKIP OLARAK CALISACAK OLMAMIZ, KUZEY AMERIKALI BIR ORTAK ILE BIRLIKTE KARSAN`IN, ESSIZ TECRUBESINDEN SONUNA KADAR YARARLANABILECEGI ONEMLI BIR ADIMI IFADE ETMEKTEDIR” IFADELERINI KULLANDI.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. Bosluklu açtı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Açıklamada Amerikan posta ihalesinin şirket lehine sonuçlanması halinde diyor aman ha ortada bişey yok ihale alınmazsa geçerli olan hiçbir konu yok ihale alınırsa nasıl olacağı konusunda anlaşmışlar boşluğa dusmeyin

8. Satış kademeleri doldu az sonra başladığı yere gelir

Sayfa 36/437 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •