Sayfa 261/385 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. ekap tan arattığımda botaş ihalesi ile ilgili kararın açıklanmadığını gördüm. İnşallah şirket ihale kararına itiraz etmiştir. yani demek istediğim sonuç ilanı yayınlanmamış. bu resimde belirtilen linkten takip edin.

2. an itibari ile takas

3. Dönüş yaptı mı dersiniz arkadaşlar? Sayın #mühendis bir yorum yapabilirseniz hepimiz aydınlansak.. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sortac00 Yazıyı Oku
    ekap tan arattığımda botaş ihalesi ile ilgili kararın açıklanmadığını gördüm. İnşallah şirket ihale kararına itiraz etmiştir. yani demek istediğim sonuç ilanı yayınlanmamış. bu resimde belirtilen linkten takip edin.
    Evet yatırımcı ilişkilerine bu soruyu yönelttim . İhale kararına itiraz edilmiş.

5. Sn Muhabere burada süre belirtmek yanılgıya sebep olabilir. Bazen insanlar kendi duymak istedikleri gibi algılıyor. Ancak şu da bir gerçek ki bu hisse kısa vadede kazandırır uzun vadede kazandırır. Nereden alıp sattığınız önemli. İnsan ömrün den örnek verirsek, şirket 25 yaşını doldurdu. En verimli çağında ve olgunlaşma başladı. 45 e kadar yolu var. Önemli bir kaza yada hastalık gecirmezse, evlenir çoluk çocuğa karışır. Görünen köyde uzakta değildir. Saygılarımla

6.  Alıntı Originally Posted by B=D Yazıyı Oku
    Sn Muhabere burada süre belirtmek yanılgıya sebep olabilir. Bazen insanlar kendi duymak istedikleri gibi algılıyor. Ancak şu da bir gerçek ki bu hisse kısa vadede kazandırır uzun vadede kazandırır. Nereden alıp sattığınız önemli. İnsan ömrün den örnek verirsek, şirket 25 yaşını doldurdu. En verimli çağında ve olgunlaşma başladı. 45 e kadar yolu var. Önemli bir kaza yada hastalık gecirmezse, evlenir çoluk çocuğa karışır. Görünen köyde uzakta değildir. Saygılarımla
    Teşekkürler sayın bd İnşallah. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Dönüş yaptı mı dersiniz arkadaşlar? Sayın #mühendis bir yorum yapabilirseniz hepimiz aydınlansak.. Ytd

sn Muhabere..

Güveniniz için teşekkür ederim ancak herkesi aydınlatmam pek mümkün değil, zira bu sayfaya hisseyi uzun yıllardır taşıyan ve benden çok daha tecrübeleri ortakların okuyup yazdığını biliyorum.. benim çapım herkesi aydınlatmaya yetmez..

tabi ki hisse için rakamlarım ve türlü senaryolarım var ancak onları kendime saklıyorum, bundan önceki son yorumum cuma kapanışlarına bir tepkidir, dayanamayıp yazdığım. bir daha bu sayfaya yazmayı da düşünmüyorum..

iş yoğunluğum sebebiyle ancak şimdi cevap verebildim..

iyi günler..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

Sayfa 261/385 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •