Sayfa 541/814 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Marka da tahsisli başvuru kararı kap.da açıklandı. Ama bizde henüz yok.buyuk ihtimalle transtürk de tahsisliden vazgeçtiler. Ana pazara çıkma sözü de yalan oldu..bizlerde şans yok.once acun şimdi de kraliçe bizi yarı yolda bıraktı...
    Karamsarlığa kapılmayın mine hanım sözünün arkasında durur. Alt yapısı oluşunca haber düşer rahat olun başka patronlarla mukayese etmeyin✌️✌️

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by arma19 Yazıyı Oku
    Karamsarlığa kapılmayın mine hanım sözünün arkasında durur. Alt yapısı oluşunca haber düşer rahat olun başka patronlarla mukayese etmeyin✌️✌️

Bende oyle dusunuyorum sonucta kar aciklandi elcider mersin bosuna alinmamistr vardir bildigi boyle daha iyi olurr belki

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bizim 7.000.000 markaya koymuş tahsislide.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    bizim 7.000.000 markaya koymuş tahsislide.ytd
    Aynen.bence transtürk den vazgeçti. 2.acun vakası yaşattı patronicemiz bize.yaziklar olsun hepsine...

5. Sende markacimisin trnsk 'dan misin nereden biliyon vazgeçtiğini

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Aynen.bence transtürk den vazgeçti. 2.acun vakası yaşattı patronicemiz bize.yaziklar olsun hepsine...
    ortak diyorum size lot unuz olduğunu düşünerek yoksa burada ne işiniz olacak

ortak böyle olumsuz yazarak ne elde ediyorsuun anlamıyorum kağıdın varsa ki mutlaka varki burdasın neden malını kötülersin
    onuda anlamıyorum.
    seni hiç anlamıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Korktun mu ortak korktuysan oynamayalim ikincisi vaad verenler yapmazsa o zmn konusuruz

8.  Alıntı Originally Posted by arma19 Yazıyı Oku

1 ne zaman oluşcak bu altyapi paranin yariya yakini ekside ky spege ezdirirsen yarin savuncak kimse çikmaz.kuş da bisey de demiyor herkes biseyler uyduruyor burada brak tahtayi su gibi bilmeyi cin olacn cin

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 541/814 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •