Sayfa 355/538 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Temettü 0.50 kr .olsa daha iyi olurdu ,neyse bereket versin ortaklar.artık 78 milyon ödenmiş sermayeli bir şirketimiz var.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Adamlar bedelsizi neredeyse 2020 yilina birakacakmis. Brisada ve goodyerde bedelsiz yakalamis biri olarak böyle ileri tarihlisini ilk defa göruyorum.

3. Vaybe odamı bana denk gelmiş. Arkadaş ne kağıt seçmişim ama yarın mecburum satmaya zararı sineye çekmiştim bugün akşama kadar olanını. Yarın olusabilecegi kaldirabklirmiyim bilmiyorum inşallah fazla aşağı gitmez.

Alıntı Originally Posted by ibacc Yazıyı Oku
    Temettü +bedelsizi Taaaa Aralık ayında vermesinin amacı nedir bunu yorumlamak lazım , ne düşünmüş olabilirler millet 1-2 ay içinde verirken yorum yapacak var mı ???
    Kredi borcu olan şirket kasadan parayı ne kadar geç çıkarırsa O kadar faiz avantajı sağlar.

YTD

5. Bedelsiz net mi?aralık ayı.

6. Geç olması muhtemelen parayı kullanacaklar...bu arada hissede bekleme ıle elden alma operasyonları olabilecek...inis cikislar olabikecek..her şey ortada...kartlar acik..ama yarina illaki yukarı...yoksa borsa tarihinde bir ilk olur yatayda olması...hele aşağı olmasını söyleyenler ark niyetlidir bence...y.t.d.

7. Üstadım inşallah senin dediğin gibi olur. Yorumlarimdanda anlaşılacağı üzere çok tecrübeli değilim eğer aşağı gidecek derken beni kast ettiysen ben kendi halinde küçük bir yatirimciyim. Yarın yukarı giderse herkesten çok ben sevinirim. Hatta yazdığın biraz rahatlatti beni

8. Bende orgede var,iki hafta önce %150 bedelsiz açıkladı,ilk açılış günü heyecan verdi,ama devamı gelmedi.hayırlısı.

Sayfa 355/538 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •