Sayfa 229/958 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Gozu aşağıda kağıdın, endeksten fazla duser , endeks cıkarken tepki vermez....Birgun trader07 nin sozunu dınleseydık keske demezsiniz inş...

2.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    Gozu aşağıda kağıdın, endeksten fazla duser , endeks cıkarken tepki vermez....Birgun trader07 nin sozunu dınleseydık keske demezsiniz inş...
    ne yapalım satalım mı diyorsun. bu fiyatlardan alır mısın? ytd

3. 6.50 den veren olursa alırım...onuda elde taşımak için değil ,kısa bir tepki için....7.50 üzerinde dağıttı malı , o yuzden 6.50 ye kadar baskılamasını beklıyorum , endekste sert bi satış dalgasında alım hedefimize gelmesini beklemekteyim....benim param kıymetli .sağlamcıyım ben....

4. Bence spek efendi son çırpınışlarını yapıyor. Biraz daha sıkarsa bir yerleri patlayacak. Zaman daralıyor

5. hisse 9 TL ikende spek son çırpınışlarını yapıyor , yukarıya patlayacak kanaati vardı küçük yatırımcıda , milletin algılarıyla iyi oynandı , yazık gunah....çok fırsatlar kaçırdık bu kagıt yuzunden , tek tek lot hesabı yapılıyor tahtada .kımseye kazandırmıyorlar....çıkış trendine gırmıs onca kağıt varken burda anlamsızca yıllarca beklettıler mıllletı

6. Yeter artık ahlaksızlıgın bu kadarı fazla yıllardır süründürüyor zararımızı çıkaralım kar sizin olsun bizim bişeyden haberimiz yok siz yukarda bizim paraları nasıl iç ederiz diye plan yapıyosunuz allah çocuklarınızdan çıkarsın arsa dediniz bi kısmını sattınız bize girdi fabtika dediniz kar ettiniz bize girdi en son arsayı sattınız bildirmiyosunuz kap a bildirme zorunlulugunuz olmadıgı için yeni aldıgınız yönetim kurulu üyeleri biri eski çimentocu biri sermaye artırım uzmanı ama yeter artık bu ah size yeter burda çektigim çileyi hiçbir hissede çekmedim günahlarıma kefaret olur inşallah şerefliler sizi

7. + piyasada - ye dönücek utanmasa ...

8.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    + piyasada - ye dönücek utanmasa ...
    sen mallandın mı yoksa. eksiye düşüyor diye sitem eder gibisin.

Sayfa 229/958 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •