Sayfa 544/814 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Son kararım transtürk. Alıma devam edicem.eslesmeyi paylaşan olursa sevinirim.
    Markada beklenti zayif trnsk daha taze beklnti artk anapazara gecmek moda yeter ki basvuru gelsin

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Sifir, Elli9

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Basvuru gelmesse doneriz yne 57 bandina abi

3.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Basvuru gelmesse doneriz yne 57 bandina abi

Sikinti yok yiğidim

4.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Sikinti yok yiğidim
    Aynen agabey bekleceez corbayi icecez

5.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Aynen agabey bekleceez corbayi icecez

Yiğidim beni çorba kesmez.. Yaninda etliye sütlüyede yer veririz hemde hesaplar benden olur.. Bizim komşu AİR sen ben kazancımızı ıslatırız nasipse

6.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Yiğidim beni çorba kesmez.. Yaninda etliye sütlüyede yer veririz hemde hesaplar benden olur.. Bizim komşu AİR sen ben kazancımızı ıslatırız nasipse
    Insallh abi bende araba alacam sehir turuda benden

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Son kararım transtürk. Alıma devam edicem.eslesmeyi paylaşan olursa sevinirim.
    Karani verdin sonunda ama Mi bence daha alttan almana musade etmedi hayatta paradan daha onemli şeyler var kul hakki senin deyimine bakip satanlarda olmuşsa ortak.gidecegi yer varsa birakalim gitsin ha yapmassa eger dediklerini sozleri acundan beterde konusuruz birakalim patronice işini yapsin da tahta da oturturzz

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Olmaz bence.cunku ana pazara cikarip piyasada işlem yapması transtürk de daha avantajlı.marka da 1.35 den yapacak başvuruyu.bence fiyatı şimdikinden fazla yükselmez markada..Transtürk 'te ise 1 tl.den aşağı rakama bedelli yapamaz..Spk kabul edemez.dolayisiyla ben tercihimi transtürk ten yana kullanıyorum...
    1 tl altındanda bedelli yapar yanlış bilgilendirme yapma ortak sermaye azaltır 1 tl nin üstüne çıkarır aynı anda sermaye artışı yapar.

ama mine hanımın tarzı değil tahsisli giriyor artırıma

Sayfa 544/814 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •