Hem diyorsun % 99 küçük yatırımcıda hem de tehdit ediyorsun senin yaptığın büyük terbiyesizlik. Peki ne yapsın bu insanlar yatırım yapmışlar kötümü yapmışlar...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hem diyorsun % 99 küçük yatırımcıda hem de tehdit ediyorsun senin yaptığın büyük terbiyesizlik. Peki ne yapsın bu insanlar yatırım yapmışlar kötümü yapmışlar...
Kardes burda herkes büyük zararda bildiğin birşey varsa net söyle .
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batarsa senin eline ne geçecek...
Az sabredin dediğiniz tarihide söyle...
Arkadaslar ne bilmesi yapmayin ya.yukardaki dostumuz cok akillisin demis ona cevaben yazdim onu.bir kac sayfa once 20 kat falan gibi rakamlar vermis full girdim demis ben de yizde 99 u halka acmis bilancosu facia olan sirkette hayal kurmamasi icin yazdim.amma buyuttunuz neyse bir daha yazmam kafa bulandirdiysam affola.
Hersey gonlunuzce olsun
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Sen o tehdit yazını silermisin
Aynı tipler 40 farklı nick alıp her gün değişik değişik korku salıyor. Dikkate alıp cevap yazmaya bile değmez bunlara. Zaman çok daraldı zaten. Yakında gülende ağlayanda belli olur. Yyd.
Degistirdim .bol kazanclar iyi aksamlar
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Adam resmen tehdit ediyor
“Az sabredin yakında görürsünüz”
Peki yakında o dediğin olsa adama sormazlarmı ne biliyordun sen zamanında o yazıyı yazdın.
Peki dediğin olmasa ne yapacaksın...
Yer İmleri