Sayfa 58/2460 İlkİlk ... 8485657585960681081585581058 ... SonSon
Arama sonucu : 19678 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. 93.500 lerde açılış bekliyorum...önemli olan sonrası.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence 118.500 ü geçmesi zor...açılışta 118-118.5 arası short için iyi seviyeler bence...119,5 geçilirse yeni zirve gelebilir düşüncesi ile stop olmak lazım.
    fdow eksi olmasa 119000 u zorlardı,yine de dirençli bist,dur bakalım belli olmuyor bazen pat diye veriyor.......ytd

3. Rusya bile eksiye geçti. Bizimki ilgilenmiyor. İki gündür yeniden USD ye bakıyor esas olarak. Robotları öyle ayarlamışlar.😆

4.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Rusya bile eksiye geçti. Bizimki ilgilenmiyor. İki gündür yeniden USD ye bakıyor esas olarak. Robotları öyle ayarlamışlar.��
    Bence şu an iyi bile verdi sayılır...öğleden sonraya kadar kasıp yukarıda tutabilirdi...eğer yurt dışı böyle devam ederse günü %1 den fazla ekside kapayabiliriz.

5. Sayın cautionary, Biraz esneme ile bu başlığı biraz daha hareketlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Sabah vob 24 ün hali neydi öyle.. Oturdum anlamaya , anlamlandırmaya çalıştım. Yapamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Üstadım yaşım geçti. "Bana balık tutmayı öğretme, balık ver lütfen." 😅 sahiden ne oldu orada..

7. İnternette okudum.Avukat bir meslektaşımın bürosunda arama yapılmış, F serisi bir dolarlık ele geçirilmiş. Hadi fetö den savcılığa.. Avukat savunmasında fetö ile ilgim yok. Ben o 1 dolarlık banknot ile kokainu çekiyorum demiş. Hemen para üstünde inceleme yapılmış. İnceleme sonucunda paranın üstünde kokan izine rastlanmış. Sonuç mu? 😂 savcılık meslektaşımı serbest bırakmış..

Sayfa 58/2460 İlkİlk ... 8485657585960681081585581058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •