Sayfa 88/441 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 697 - 704 arası.

Konu: TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları

1. Isyatirim son dakkaya kadar bekletir sanırım.huyu kurusun.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ustalar aranizda yenihim.hepinise saygilar selmlar.bir aydir borsadayim. 20 liryla filn,gunluk fsrklardan al sat, 100 , 150 ne birakrsa aliodum. fakat bu tofas assalarda fiyt diye aldim bir yilin dibinde koca tofas dedim cikar ,iyi kazandirir vs.bu batirdi cikmior ya.cikacak mi nasl olcak. 28.12 den almisim. bana aslinda ya sakin ol cikacak diyenlere ihtiyacim var, tekrar selmlar.

3. teknikten temelden hicbiseden dogrusu anlamam.nedir bana oneriniz, borsada nasil kazanilir. bi cok yazi var ama.burdan ben size danismak istedim... burda yasanmisliklar var kuru bilgiler deil.. nasil kazanabiliriz ki.?

4.  Alıntı Originally Posted by aliduz Yazıyı Oku
    teknikten temelden hicbiseden dogrusu anlamam.nedir bana oneriniz, borsada nasil kazanilir. bi cok yazi var ama.burdan ben size danismak istedim... burda yasanmisliklar var kuru bilgiler deil.. nasil kazanabiliriz ki.?
    Kardeşim iyi bir şey yapmadın herşeyden önce onu sana söyleyeyim. Borsa maceradır. Kendi paran kadar kredi olmadan alıp beklersen iyi bir hissede kazanırsın ama al sat asla kazanamazsın 1 kazanırsın 2 verirsin. Tofaşa gelirsek uzun vadede hatta orta vadede kazandıracaktır sabır. Herşey daha güzel olacak YTD

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. misal bist 30 kagitlarindan, hacmi gelisimi ,sermayesinden cok kar aciklayanlar falan diolar ,primi olan, iki kagit alsam surekli dususlerde destekleyerek alimlar yapsam.onumuzde aylarda yillarda ,kazanc alabilecegim.bir sistem olur mu ?.bu arada dikkate aldiginiz icin tesekurler.

6.  Alıntı Originally Posted by aliduz Yazıyı Oku
    misal bist 30 kagitlarindan, hacmi gelisimi ,sermayesinden cok kar aciklayanlar falan diolar ,primi olan, iki kagit alsam surekli dususlerde destekleyerek alimlar yapsam.onumuzde aylarda yillarda ,kazanc alabilecegim.bir sistem olur mu ?.bu arada dikkate aldiginiz icin tesekurler.
    Tofaş uzun vadede kazanacağın bir kağıt beklemen uzun ve orta vadede kaynettireceğini zannetmiyorum ekranı kapat fazla bakma tabiki karar senin YTD

7. Arkadaşlar ben kaçırdım,
    Dün alan da temettüye hak kazandı mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben kaçırdım,
    Dün alan da temettüye hak kazandı mı?
    Hayır hak kazanmadı salı günü yani 20 martta en son alanlar hak kazandı

Sayfa 88/441 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •