Isyatirim son dakkaya kadar bekletir sanýrým.huyu kurusun.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isyatirim son dakkaya kadar bekletir sanýrým.huyu kurusun.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ustalar aranizda yenihim.hepinise saygilar selmlar.bir aydir borsadayim. 20 liryla filn,gunluk fsrklardan al sat, 100 , 150 ne birakrsa aliodum. fakat bu tofas assalarda fiyt diye aldim bir yilin dibinde koca tofas dedim cikar ,iyi kazandirir vs.bu batirdi cikmior ya.cikacak mi nasl olcak. 28.12 den almisim. bana aslinda ya sakin ol cikacak diyenlere ihtiyacim var, tekrar selmlar.
teknikten temelden hicbiseden dogrusu anlamam.nedir bana oneriniz, borsada nasil kazanilir. bi cok yazi var ama.burdan ben size danismak istedim... burda yasanmisliklar var kuru bilgiler deil.. nasil kazanabiliriz ki.?
Kardeþim iyi bir þey yapmadýn herþeyden önce onu sana söyleyeyim. Borsa maceradýr. Kendi paran kadar kredi olmadan alýp beklersen iyi bir hissede kazanýrsýn ama al sat asla kazanamazsýn 1 kazanýrsýn 2 verirsin. Tofaþa gelirsek uzun vadede hatta orta vadede kazandýracaktýr sabýr. Herþey daha güzel olacak YTD
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
misal bist 30 kagitlarindan, hacmi gelisimi ,sermayesinden cok kar aciklayanlar falan diolar ,primi olan, iki kagit alsam surekli dususlerde destekleyerek alimlar yapsam.onumuzde aylarda yillarda ,kazanc alabilecegim.bir sistem olur mu ?.bu arada dikkate aldiginiz icin tesekurler.
Tofaþ uzun vadede kazanacaðýn bir kaðýt beklemen uzun ve orta vadede kaynettireceðini zannetmiyorum ekraný kapat fazla bakma tabiki karar senin YTD
Arkadaþlar ben kaçýrdým,
Dün alan da temettüye hak kazandý mý?
Hayýr hak kazanmadý salý günü yani 20 martta en son alanlar hak kazandý
Yer Ýmleri