Sayfa 388/918 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Zamaninda Sasa da da brut takas yakalandim.tabiki Sasa ile cemas bir olamaz Amma o zamanda yok 1 tl ,yok 0.50 krs diyen cok prof insanlarimiz cikti ve ben Sasa dan ya sabir deyip 11.50 tl de ciktim.sonuc sabir sabir sabir.

Sent from my iPad using hisse.net

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    gerçek mal yedirmeyi 1,5 - 3,5 arası yapacak..
    en son geleceği yerde 0,25 ...
    grubun diğer şirketilerine bakın....
    rızza nın yaptıkları yapacaklarının taahhududur. ytd
    ıeyho

cemas

kızmayın ama tablolar bu.Bize denk geldi.

3.  Alıntı Originally Posted by Cubana Yazıyı Oku
    Zamaninda Sasa da da brut takas yakalandim.tabiki Sasa ile cemas bir olamaz Amma o zamanda yok 1 tl ,yok 0.50 krs diyen cok prof insanlarimiz cikti ve ben Sasa dan ya sabir deyip 11.50 tl de ciktim.sonuc sabir sabir sabir.

Sent from my iPad using hisse.net
    teşekkürler ciddi teselli oldunuz. saygılarımla

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bi arkadas yazmış "burası borsa kim kime korsa..."patron ve cakallari bizi bi güzel optuler

5. Ne kadar acemice yorumlar var, CEMAS teknik iflas verdi verecek, algıyı malgı diyenler bence Borsadan uzak durmalı. Patronun da içinde olduğu kumpasa battı balık yan gider derler. Kimseyi üzmek istemem ama Allah yakalananların yardımcısı olsun.

6. BU arada hisselerin defter değeri 34 kuruş...

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    teşekkürler ciddi teselli oldunuz. saygılarımla

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teselli olunacak bir durum yok.burasi borsa herseye hazir olmak lazim ve ben de kesinlikle ihtiyacim olan parayi borsada degerlendirmiyorum.burasi Turkiye,24 saatte neler olur neler.

Sent from my iPad using hisse.net mobile app

8. ***CEMAS* *NIBAS* *IEYHO*** ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

22.03.2018, 12:00:31

***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler [IEYHO, NIBAS] İlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar

www.borsagundem.com adresli*internet sitesinde 21 Mart 2018 tarih saat 17:49 itibarıyla "Çemaş Teknik İflas*Kapsamına Girdi- 35 milyon zarar açıkladı sermayesinin 2/3'ünü kaybetti"*başlığı ile gerçek dışı bir haber yayınlandığı bugün yatırımcılarımızdan gelen*bilgi talepleri üzerine öğrenilmiştir. Bağımsız denetimden geçmiş, 31.12.2017*tarihi itibarıyla hazırlanan ve kamuya açıklanan konsolide finansal*tablolarımızdan da görüleceği üzere Şirketimiz sermayesinin 2/3'sini kaybetmiş*değildir. Söz konusu haberi yapanlar ve yayanlar hakkında her türlü yasal*girişimde bulunulacaktır. Gerçek dışı bu haber nedeniyle zarara uğrayan*yatırımcılarımızın haberi yapanlar ve yayanlar hakkında şikayet ve dava açma*hakları bulunduğunu hatırlatırız. Saygılarımızla,

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 388/918 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •