Sayfa 137/618 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Zirt birt ara vereceklerse hic yapmasinlar biz gaptan kurtulma derdindeyiz zaten
    erhan hocam gaptan kurtarilirken tum indikatorlerden de feragat edilecek bi surec olacak. gun icinde 13-14 arasindaki 5 dakikaliktaki 12 bar, gibi onlarca bar olusacak.

indikatorler birbirine yapisacak.

hareket olmadigi gunlerde kucuk bir itkiyle carpilma surecleri daha fazla olacak.

hadi kodu degistirdik biseyelr ekledik cikarttik, bu yeni yapi icin test edilecek yeterince veri olmayacak. sistemciler icin hayirli bi haber degil bence bu.

geriye bir yol kaliyor.

elinde bist 30 un son on yillik 5 dakika, 60 dakika grafik verileri olan var mi ?
    bang bang you shot me down..

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku

geriye bir yol kaliyor.

elinde bist 30 un son on yillik 5 dakika, 60 dakika grafik verileri olan var mi ?

3. viop tek seansa geçerkende bazı kisiler sistemler etkilenecek bar sayilari çoğalacak güncelleme yapmamiz gerekir falan denilmişti.

Ben Uzun zamandir aciliş barlarini zaten sisteme okutmuyorum , benim için esas olan spottur.

Cok zorda kalirsam 2 kaldirac eski duzen gündüz 1 kaldirac gecede devam edecek sekilde calistirir gecerim.

Izleyip görmeden konusmak erken bence bir çozum elbet gelistiririz

Brexit ve amerika secimlerinde 5000 puan gap yedigim zamanda sisteme gaplar icin bir seyler eklemeliyim demistim ve eklemistim cok nadir calisiyor ama o ozelligi sisteme eklemistim

Yeni Piyasa islem yapmadan ne yapmamiz gerektigini tam olarak kestiremeyiz ama elbet herkes kendine gire bir cozum gelistirir

4.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    viop tek seansa geçerkende bazı kisiler sistemler etkilenecek bar sayilari çoğalacak güncelleme yapmamiz gerekir falan denilmişti.

Ben Uzun zamandir aciliş barlarini zaten sisteme okutmuyorum , benim için esas olan spottur.

Cok zorda kalirsam 2 kaldirac eski duzen gündüz 1 kaldirac gecede devam edecek sekilde calistirir gecerim.

Izleyip görmeden konusmak erken bence bir çozum elbet gelistiririz

Brexit ve amerika secimlerinde 5000 puan gap yedigim zamanda sisteme gaplar icin bir seyler eklemeliyim demistim ve eklemistim cok nadir calisiyor ama o ozelligi sisteme eklemistim

Yeni Piyasa islem yapmadan ne yapmamiz gerektigini tam olarak kestiremeyiz ama elbet herkes kendine gire bir cozum gelistirir
    neyin ne oldugunu bilmeden elbet su olacak demek dogru olmaz.

bir cok kisi yeni duruma kendini bisekilde adapte eder. bu da dogru.

biz istesek de istemesek de bu tip degisimler olacaktir evet. ona da amenna.

ancak simdiden ne olabilecegine dair fikir yurutmek her zaman iyidir.

yaratilan her sistemin gercekten calisip calismadigini da yasayarak goruyoruz,,
    henuz kendi sistemimize bile alismak aylari bulurken, tam olarak uymak sorunumuz varken bi de oyunun kurallarinin bir sekilde degismesi tumuyle yapiyi sarsacak.

tek seans uygulamasi gecerken mevcut datanin yuzde 10 u degisiyordu.(1 saatlik dilimde 5 dakika icin 12 bar, dakika icin 60 bar, 30 dakikalik icin 2 bar...) su an mevcut data kadar yeni bi data gelecek. yani yuzde 100 bir degisim.

bir sekilde adapte olunacak ya da bu is birakilacak. belki de gunluk sistem kullamaya baslayacak cogu kisi. yani temelinden sistemciligin (buradaki sistemcilerin cogunun 5 dk 1dk lik sistemleri oldugundan hareketle) karakterini degistirecek bir yapilanma oluyor. bence.

5. sezai beyden simdiden ricam , atiyorum, 1 dklikta 13.00 bari 102.bar ise, 14:00 bari 103.bar olsun..aradaki 60 barlik veriyi sistem okumasin. bu veri yokmus gibi tum degerler indikatorler hesaplansin. boyle bi kodu sisteme nasil gomeriz.

6.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    sezai beyden simdiden ricam , atiyorum, 1 dklikta 13.00 bari 102.bar ise, 14:00 bari 103.bar olsun..aradaki 60 barlik veriyi sistem okumasin. bu veri yokmus gibi tum degerler indikatorler hesaplansin. boyle bi kodu sisteme nasil gomeriz.
    Kod:
     var sembol=Sistem.AktifViopKontrat;
    List<double> kap = new List<double>(); 
    var veri= Sistem.GrafikVerileriniOku(sembol,"1");

for (int i=0;i<veri.Count;i++)

{ 
    if (veri[i].Date.Minute==0 )

{

kap.Add(veri[i].Close);// yüksek düşüş için kendin ekleyebilirsin, yukarıda list kısmına ve döngüye 
    }}

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,201
     Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    sezai beyden simdiden ricam , atiyorum, 1 dklikta 13.00 bari 102.bar ise, 14:00 bari 103.bar olsun..aradaki 60 barlik veriyi sistem okumasin. bu veri yokmus gibi tum degerler indikatorler hesaplansin. boyle bi kodu sisteme nasil gomeriz.
    KullanıcıSembolleri nin içine kaydedilip ve bu özellik aktif edilerek
    aşağıdaki kod parçacığı istenen saatler arası data kaydetmeye yaraması lazım.

DFN'VOB30BB olarak sistem içinden çağırılabilir.

PHP Code:
    // VİOP_30 ogle arası eksik kayıtla sembol tanım

var kod Sistem.AktifViopKontrat;

var 
    VOB30BB Sistem.SembolTanimla("DFN'VOB30BB"0);

VOB30BB.Description "Vob30 Ogle Arası kayıt yok";

var 
    vade1 Sistem.YuzeyselVeriOku(kod);

if (
    DateTime.Now.DayOfWeek != DayOfWeek.Saturday && DateTime.Now.DayOfWeek != DayOfWeek.Sunday && (Sistem.SaatAraligi("09:30""12:59") || Sistem.SaatAraligi("14:00""18:14" ) ) )
    {
    VOB30BB.LastPriceConvert.ToSingle(vade1.LastPrice);
    VOB30BB.LastSizeConvert.ToSingle(vade1.LastSize);
    VOB30BB.LastVolConvert.ToSingle(vade1.LastVol);
    Sistem.GrafikGuncelle(VOB30BB);

}

////// ve  son ///////// 
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    KullanıcıSembolleri nin içine kaydedilip ve bu özellik aktif edilerek
    aşağıdaki kod parçacığı istenen saatler arası data kaydetmeye yaraması lazım.

DFN'VOB30BB olarak sistem içinden çağırılabilir.

PHP Code:
    // VİOP_30 ogle arası eksik kayıtla sembol tanım

var kod Sistem.AktifViopKontrat;

var 
    VOB30BB Sistem.SembolTanimla("DFN'VOB30BB"0);

VOB30BB.Description "Vob30 Ogle Arası kayıt yok";

var 
    vade1 Sistem.YuzeyselVeriOku(kod);

if (
    DateTime.Now.DayOfWeek != DayOfWeek.Saturday && DateTime.Now.DayOfWeek != DayOfWeek.Sunday && (Sistem.SaatAraligi("09:30""12:59") || Sistem.SaatAraligi("14:00""18:14" ) ) )
    {
    VOB30BB.LastPriceConvert.ToSingle(vade1.LastPrice);
    VOB30BB.LastSizeConvert.ToSingle(vade1.LastSize);
    VOB30BB.LastVolConvert.ToSingle(vade1.LastVol);
    Sistem.GrafikGuncelle(VOB30BB);

}

////// ve  son ///////// 
    abi cok aradim ama kullanicisembolleri ni dosyadan aramama ragmen bulamadim. menulerin altinda da endeks tanimlama var . bu kullanicisembolleri , sistem tanimlarinin yapildigi yer midir.

Sayfa 137/618 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •