Sayfa 39/1023 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yani illa bir gece dahi Dolarsız uyuyamam diyorsanız bir şey demem ama acizane görüşüm her fiyattan Dolar alınır diyede bir takıntı olmamalı. Doğru zamanlama zarar ettirmez.
    Bizim Adana'da bir söylem vardır; Yorgansız yatarım ama avratsız yatmam!
    Şimdi bunu, yorgansız yatarım ama dolarsız yatmam diye değiştirelim..

Not: Hiç $'ım yoktur
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu tür tercih yanlışlıklarında en kötüsü, tekrar nereden gireceğini tayindeki zorluk olmakta.
    Akıl vermek haddimiz değil ama benim bu tip durumlarda izleyeceğim yol, ortalığın sakinleşip, fiyatın biraz stabil hale gelmesinden sonra oluşan yeni fiyat üzerinden geçmiş fiyat hesabı yapmadan alış yapmak olurdu.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu tür tercih yanlışlıklarında en kötüsü, tekrar nereden gireceğini tayindeki zorluk olmakta.
    Aslında fazla bir şey olduğu yok..Pariteyi, EUR/USD iyi tutuyorlar..gerçi geri sarmanında etkisi(carry-trade) var ama doların güvenli liman olması pek söz konusu olmadı henüz..oysa ABD bonoları dünden beri güvenli liman vazifesi görüyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Akıl vermek haddimiz değil ama benim bu tip durumlarda izleyeceğim yol, ortalığın sakinleşip, fiyatın biraz stabil hale gelmesinden sonra oluşan yeni fiyat üzerinden geçmiş fiyat hesabı yapmadan alış yapmak olurdu.
    Estağ...

Düşüncem aynı...

Benim dün gece ifade ettiğim ve şu an itibariyle görüldüğü gibi Bist afaki bir düşüşle güne başlamadı. Hatta toparlanıyor, utanmasalar artıya bile geçirecekler gibi görünüyor. Ama bu demek değildir ki sonrası her şey ters yüz olmasın.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Benim dün gece ifade ettiğim ve şu an itibariyle görüldüğü gibi Bist afaki bir düşüşle güne başlamadı. Hatta toparlanıyor utanmasa artıya bile geçecek gibi görünüyor. Ama bu demek değildir ki sonrası her şey ters yüz olmasın.
    ben akşama doğru sert satışlar bekliyorum 115 altını gördürecekler diye düşünüyorum kapanışa yakın belki biraz toparlar.
    15.30 sonrası önemli
    bir halt olacağı yok.

7. Adamlar dolarla ilgili haber yapmayı bile yasaklamışlar galiba. Haber7 de haber vardı onuda kaldırmışlar.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben akşama doğru sert satışlar bekliyorum 115 altını gördürecekler diye düşünüyorum kapanışa yakın belki biraz toparlar.
    15.30 sonrası önemli
    Olması gereken bu ama tabi borsanın kerizi bitmez zokayı yutan muhakkak ki olacaktır. Şahsen ben bugün 2500 puandan aşağısını düşüş bile kabul etmem.

Sayfa 39/1023 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •