-

Originally Posted by
ayhan53
Ertem: Gece sığ piyasada manipülasyon yapıldı, ekonomi muhabirleri dikkat etsinler 4,0 seviyesinin üzerini gördü haberleri yanlış-trt haber
puhahaha Ertem saçmalamakta sınır tanımıyor. ama iyi oldu bir psikolojik duvar yıkıldı.artık kimse 4 olmaz diyemiyor. çürük ekonomileri 3 dakika içinde yıkılabiliyor.
-
usd 3,88-3,90 üzerinde kaldığı sürece 4,40-4,50 hedefli fincanın kulbunu yaptığı düşünülebilir..
YTD.
tabi bu benim değil bu formasyonun hedefi
ben o fiyatlarda da satmam 
YTD
-
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ismis-2305711/
Şimdi amiyane bir tabir vardır `tipe bak çay demle ` derler , şu resme bakıp bu zatı muhteremi nasıl ciddiye alırsınız !:..
-

Originally Posted by
umutabi
Ertem bu, görevi ters indikatör olmaktır. Bunu dinleyip dolar satmış olan varsa GEÇMİŞ OLSUN.
-

Originally Posted by
epikurus
''Borç benim ama sorun sizin''
sanırım Türkiye'deki varlıkları aldığı borcun 1/4 ünü geçmez.
yani iş bilmezlik değil
planlı programa uygun bir iş..
Dedim ya bu din simsarlarının hırsızlık, uğursuzluk, çalıp çırpmada ellerine kimse su dökemez . Örneğin siz bunlar kadar hırsız uğursuz bir ateist gördünüz mü ? .
-
Arslan POWER Hoşgeldin beaa helal sana
-

Originally Posted by
umutabi
Dedim ya bu din simsarlarının hırsızlık, uğursuzluk, çalıp çırpmada ellerine kimse su dökemez . Örneğin siz bunlar kadar hırsız uğursuz bir ateist gördünüz mü ? .
görmedim..
-
Neyse sonuçta dinciler çalıp çırpar borcu herkes öder. Dövizin gitmesi bu kadar döviz borcu bulunan şirketeleri bitirecektir ama onların borcuda öyle söylendiği gibi ülkeyi ilgilendirmez değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri