Yok bankaya gidip sira alacaz bide isterlerse 1 hafta onceden randevu alalim ne sirasi be kardesim
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok bankaya gidip sira alacaz bide isterlerse 1 hafta onceden randevu alalim ne sirasi be kardesim
Okadar yildr borsadaym SPK NINDA patronlarnda kucuk yatrmcyi öptugunu cok gòrdüm.hersey planli programli ve birbirlernden haberdarlar iki tarafta kuvuk yatrmcdan para kazanyor amac zaten biziz senin 10000 tln bi baskasnn 35000 tl si onlarca kucuk yatrmci milyonlar yapar bunlarn akli fikri sizin kazandgnz uc kurusnzda yapacaklari seyi soylim ķîsa vadede 1.80 2.20 arasnda bir fiyata getrcekler cünku bu fiyatlar yıllik ortalamadr ondan bu rakami yazdm arada cikis yaotrcaklar ama snirli cunku artk mali vermslar endeks ciktgnda ckmayacak dustgunde daha cok indrcekler en az 2 sene 2.50 0.60 kurus arasnda gidip gelecek ve boylwlkle sabri kslmayan yatrmclardan uzun vadede cok dusuk fiyatlardan toplayacaklar sakin olaki 6 ay sonra brutten ckmaya yakn tekrar 5 lere gelecegni dusnmeyn aksine hareket dahi olmayacak cunku hepinizin elinde kac bin lot var adamlar herseyi biliyor kimin ne aldgni sattgini sadece cemasi unutun kimseye satn demem ama fiyatlar cok daha dip sevyelere gelecek cunku borsann kurali bu
logo 0,90 dan 60 tl ye gitti ona ne demeli aynı şekilde beyaz,flab ama hiç birinde bunlar olmadı zamanında maktk okan 0,15 krş dan 3 tl oldu ama onlarda bu olmadı neden
Ne demek bu internetten alip satan uc kagitcimi oluyor
hocam bu dediklerinizi ben kozad da yaşadım 12,30 dan aldım sonrası taban taban ama hergün tabana kadar işlem ve satış oldu black rock gurubu malı boşalttı 12,30 dan 0,60 kadar ama her gün işlem vardı bu farklı her gün taban açıyor işlem yok aganında patronunda spekinde ky nında kağıt elinde bu olay tamamen farklı
Hay Ağzına Sağlık,
Tamam biz ky ler mal aldıkta ne kadar aldık, adamlar yukarı giderken ne kadar mal boşaltabildi, eğer ellerinde yüklü mal kaldıysa onlarda bizim gibi sadece bakıyorlar,
Yükseltmek de çare değil, şu andan sonra bazı seviyeler geçilmeden istedikleri kadar mal yediremezler diye düşünüyorum.
Asıl kilit soru şu ?
Ellerinde ne kadar maliyetli ne kadar kağıt kaldı? Ve bu malları ne kadar süre taşıyabilecek güçleri var ?
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Yer İmleri