Sayfa 47/1023 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    İstanbul dakiler bilir
    Nefes alacak/adım atacak yer kalmadı...
    1 m2 boş alan varsa hemen imara açıyorlar
    Sata sata bitiremediler
    İstanbul un ve ahalisinin bu halini görüyorsa Fatih kemikleri sızlıyordur yattığı yerde...

saygılar/başarıalr
    Görse eminim derdiki; ben allaha büyük kusur ettim, günah işledim, bu güzel şehri bu ahlaksızların içine etmesi için fethettim.

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    İstanbul dakiler bilir
    Nefes alacak/adım atacak yer kalmadı...
    1 m2 boş alan varsa hemen imara açıyorlar
    Sata sata bitiremediler
    İstanbul un ve ahalisinin bu halini görüyorsa Fatih kemikleri sızlıyordur yattığı yerde...

saygılar/başarıalr
    https://eksisozluk.com/1453de-almiss...siniz--4413430
    ''1453'te almışsınız ama hala yerleşememişsiniz.''
    finlandiyalı birinin heryeri şantiye haline gelen istanbul ile ilgili yorumuymuş. adam haklı.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    https://eksisozluk.com/1453de-almiss...siniz--4413430
    ''1453'te almışsınız ama hala yerleşememişsiniz.''
    finlandiyalı birinin heryeri şantiye haline gelen istanbul ile ilgili yorumuymuş. adam haklı.
    İdare et artık..göçerlikten gelince ,yerleşmek, şehirli olmak zaman alıyor..

Neyse ya bende kurlardaki bu hareketin kalıcı değil geçici olduğunu biliyorum, allahın izniyle Dolarda 4.50 Euro da 5.50 fiyatları göreceğiz herhal... Ekonomi tıkırında kimse merak etmesin, elinde hala harcayacak parası kalan gitsin iphone falan alsın daha fazla olanlar da derhal betona yatırsın.

5. Fed/Bostic, "Faiz oranlarının önümüzdeki 2 yılda kademeli olarak artırılması uygun"

Fed/Bostic, "Bu hafta yapılan faiz artırımı mantıklı, faizlerin 'nötr' seviyeye doğru hareket etmesi gerekli"

Fed/Bostic, "Eğer ekonomi beklediğim gibi gelişir ise, büyük olasılıkla bu yıl daha fazla faiz artırımını desteklerim"

Fed/Bostic, "Faizleri agresif şekilde artırmak konusunda sabırlı olunmalı, aksi takdirde bilanço küçültmenin etkisini ayarlamak gerekir"

Fed/Bostic, "İstihdam piyasası henüz aşırı ısınmış değil, istihdam maliyetleri için riskler yukarı yönlü. Mali teşvikler büyümeye ılımlı artış sağlayacak, gümrük tarifeleri aşağı yönlü risk yaratıyor"

6. 1 Ay daha $'ı faizde çevirme kararı aldım. Sistemden çıkmıyorum. Çünkü çıkarsam yükselir. Bakan aradı abi dedi sakın tedavülden çekme yeşillerini dedi. Ben de peki dedim. Alın bir ay daha kullanın dedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Daha önce de yeri gelince ifade etmiştim...

Hisse yatırımında eğer tüm naktinin önemli bir kısmını bir hisseye yatırıp da para kazanıyorsan eyvallah.

Ama birçok hisseye naktinin bir bölümünü yatıryorsan % 5 kazansan ne olacak ki.?

Dolar yatırımı genelde öyle değil.

Hele bu başlıktakiler gibi servetini muhafaza açısından yaklaşıyorsan varlığının önemli bir kısmını bazan tamamını dövize bağlıyorsun.

Kazanç aynı değil.

8.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    1 Ay daha $'ı faizde çevirme kararı aldım. Sistemden çıkmıyorum. Çünkü çıkarsam yükselir. Bakan aradı abi dedi sakın tedavülden çekme yeşillerini dedi. Ben de peki dedim. Alın bir ay daha kullanın dedim.
    burger %4,15, bu bonus geliri bırakıp gitmek kolay değil.

Sayfa 47/1023 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •