Sayfa 230/548 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Hoca burda saygi sevgi ifadesi olarak kullanilmistir.muthis terbiyesizsiniz.
    2.devrede brute girceginden bir habersiniz.defter degerini gectigi icin.siz bu tahtadaki spekulatorun bos adam oldugunu saniyorsunuz.
    Neyse haftaya dohol mu dgzte mi kagit gorursunuz
    Oturda kendin ve adamlarının terbiyesine bak benim mesajlarımda hiç bişey var mıydı bi yorum yaptım hurgaz toparladı bu toparlamadı dedim sen dalga geçer gibi %10 daki hissseye toparlamayadı diye cevap yazdın seni hoca hoca deyip koltuğunu kabartan bi insan diyemeyeceğim kişi sinek vızıltısı diyor kimmiş müthiş terbiyesiz olan haftaya görecekmişiz dohol 3. Tavanı yaptı dgzte bugün %3 4 yaptı daha neyi konuşuyorsun göreceğiz bakalım ayrıca dohol dgzte var YTD
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bu gün bende yordum biraz çapsızı

ilave etmek istediğim 265mlynluk gayrmenklu toplam 518mlyonluk kaynaga sahib firma,tek kar eden ve el değiştirince ortaya cıkıcak potansiyel,,

112mlyn dolar şu anki ve bende 200mlyondolardan aşağı beklemiyorum.

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sen kendini sinek viziltisi olarak mı goruyosun...ilginç...üzerine aldigina gore var bir sıkıntı..söylediklerinin aynısını iade ediyorum...herkes kendi seviyesini gösteriyor...kaç kapanmasını isterdiniz beyefendi...sanirim yuksekten aldınız ...ama sabredin kazanma ihtimaliniz yüksek....saygiyi hakeden biri olsan sana da hocam diye hitap edebilirdim en ufak harekette terbiyeni bozduguna göre????...kalite meselesi....buda sonradan olmuyor maalesef....
    Biz hocaları da gördük hoca diyenler şimdi onlara ağza alınmayacak küfür ediyorlar benim hisse toparlamadı demem sana ve bvizyona neden bu kadar battı ki yırtık dondan çıkar gibi çıkıo duruyorsunuz kıpadaki çağrı fiyatını gördün demi onlarda sizin gibi yüksek bekliyordu sonra nereye kadar düşürüp hisseyi toplayıp götürdüler ilk aşamada zor beklersiniz çağrı fiyatının yüksek olmasını YTD

3. Sinek vızıltısı.....

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Cevabı burada sanırım...
    Bunun dergi gurubu yani satılmayan olani hangisi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Oturda kendin ve adamlarının terbiyesine bak benim mesajlarımda hiç bişey var mıydı bi yorum yaptım hurgaz toparladı bu toparlamadı dedim sen dalga geçer gibi %10 daki hissseye toparlamayadı diye cevap yazdın seni hoca hoca deyip koltuğunu kabartan bi insan diyemeyeceğim kişi sinek vızıltısı diyor kimmiş müthiş terbiyesiz olan haftaya görecekmişiz dohol 3. Tavanı yaptı dgzte bugün %3 4 yaptı daha neyi konuşuyorsun göreceğiz bakalım ayrıca dohol dgzte var YTD

Adamlarim kim ?3 gun once hisseyi gormussunuz balina almissiniz.kimsenin beni kabarttigi falan yok burdaki duzgun insanlara gencler dostlarim kardeslerim derim ara da bana hoca derler .hoca camide olur ben sadece yatirimciyim.usenmeyip 2 sayfa onceki burdaki eski ve bu isi bilen arkadaslari okusaydiniz o sizin dalga dediginiz seyin uyari oldugunu anlardiniz.
    Gelelim prim meselesine borsa 3 gunde zengin oluncak yer degildir.dohol 3 tavan cekmiste yok efendim dgzte yuzde 3 yapmis da.su satisin mahiyeti aciklansin kim ne yapacak gorursunuz.
    Sizinle iddaaya girelim siz cok erken trenden ineceksiniz ben de marj olarak islemsiz sizden 100 de 100 den fazla para kazanacagim.Ekstresini de koyarim hic sikinti olmaz.

Burdaki insanlari bilmeden hoca kucaga oturmak adamlari vs gibi seyleri soylerseniz terbiyesiz derim daha da kotusunu derim de banlenip siteden atilip eski dostlarla yazisma keyfini kaybetmek istemiyorum.Benimle muhattap olmayin.
    Formulumu verip susuyorum.bir daha hedefime gelmeden yazilarima son veriyorum.isteyen ozelden ulasabilir.
    1dgzte=6 hurgz
    Bol sans ve kazanclar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Sinek vızıltısı bak efendi ol...madem ustune alıp kendini öyle degerlendiriyorsun diyecek bisey yok...burası dgzte...işine gelir alır gelmez almazsin....buranın seviyesini
    dusurme benim yazilarimi alıntı yapma...seni muhatap almayan biri ile muhatap olma... sinek vızıltısı ...bir küfür değildir...sadece sinek vızıltısı....niye ustune alindinki...

7. İşçi74 rumuzlu arkadaş kusura bakma yanlışlıkla senin yorumu da eklemişim lafım sana değil YTD

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Adamlarim kim ?3 gun once hisseyi gormussunuz balina almissiniz.kimsenin beni kabarttigi falan yok burdaki duzgun insanlara gencler dostlarim kardeslerim derim ara da bana hoca derler .hoca camide olur ben sadece yatirimciyim.usenmeyip 2 sayfa onceki burdaki eski ve bu isi bilen arkadaslari okusaydiniz o sizin dalga dediginiz seyin uyari oldugunu anlardiniz.
    Gelelim prim meselesine borsa 3 gunde zengin oluncak yer degildir.dohol 3 tavan cekmiste yok efendim dgzte yuzde 3 yapmis da.su satisin mahiyeti aciklansin kim ne yapacak gorursunuz.
    Sizinle iddaaya girelim siz cok erken trenden ineceksiniz ben de marj olarak islemsiz sizden 100 de 100 den fazla para kazanacagim.Ekstresini de koyarim hic sikinti olmaz.

Burdaki insanlari bilmeden hoca kucaga oturmak adamlari vs gibi seyleri soylerseniz terbiyesiz derim daha da kotusunu derim de banlenip siteden atilip eski dostlarla yazisma keyfini kaybetmek istemiyorum.Benimle muhattap olmayin.
    Formulumu verip susuyorum.bir daha hedefime gelmeden yazilarima son veriyorum.isteyen ozelden ulasabilir.
    1dgzte=6 hurgz
    Bol sans ve kazanclar
    Bak bak hocadaki mütevaziliğe vak yazmazsan yazma YTD

Sayfa 230/548 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •