Originally Posted by
emireymen40
Oturda kendin ve adamlarının terbiyesine bak benim mesajlarımda hiç bişey var mıydı bi yorum yaptım hurgaz toparladı bu toparlamadı dedim sen dalga geçer gibi %10 daki hissseye toparlamayadı diye cevap yazdın seni hoca hoca deyip koltuğunu kabartan bi insan diyemeyeceğim kişi sinek vızıltısı diyor kimmiş müthiş terbiyesiz olan haftaya görecekmişiz dohol 3. Tavanı yaptı dgzte bugün %3 4 yaptı daha neyi konuşuyorsun göreceğiz bakalım ayrıca dohol dgzte var YTD
SM-G7105 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlarim kim ?3 gun once hisseyi gormussunuz balina almissiniz.kimsenin beni kabarttigi falan yok burdaki duzgun insanlara gencler dostlarim kardeslerim derim ara da bana hoca derler .hoca camide olur ben sadece yatirimciyim.usenmeyip 2 sayfa onceki burdaki eski ve bu isi bilen arkadaslari okusaydiniz o sizin dalga dediginiz seyin uyari oldugunu anlardiniz.
Gelelim prim meselesine borsa 3 gunde zengin oluncak yer degildir.dohol 3 tavan cekmiste yok efendim dgzte yuzde 3 yapmis da.su satisin mahiyeti aciklansin kim ne yapacak gorursunuz.
Sizinle iddaaya girelim siz cok erken trenden ineceksiniz ben de marj olarak islemsiz sizden 100 de 100 den fazla para kazanacagim.Ekstresini de koyarim hic sikinti olmaz.
Burdaki insanlari bilmeden hoca kucaga oturmak adamlari vs gibi seyleri soylerseniz terbiyesiz derim daha da kotusunu derim de banlenip siteden atilip eski dostlarla yazisma keyfini kaybetmek istemiyorum.Benimle muhattap olmayin.
Formulumu verip susuyorum.bir daha hedefime gelmeden yazilarima son veriyorum.isteyen ozelden ulasabilir.
1dgzte=6 hurgz
Bol sans ve kazanclar
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri