Arkadaşlar,
Yeni üyeyim ve birikimim az. Sadece ve sadece paramın değerini korumak istiyorum. Ne yapayım? İçimden bir ses dolar veya altın al diyor.
Arkadaşlar,
Yeni üyeyim ve birikimim az. Sadece ve sadece paramın değerini korumak istiyorum. Ne yapayım? İçimden bir ses dolar veya altın al diyor.
Arkadaşlar,
Yeni üyeyim ve birikimim az. Sadece ve sadece paramın değerini korumak istiyorum. Ne yapayım? İçimden bir ses dolar veya altın al diyor. Sizler ne dersiniz?
Altın her zaman icin akilli bir yatirimdir hem onsu yukseldikce hem dolar yukseldikce kazanirsin bu dunyada trump putin koreli manyak oldukca altın düşmez düşemez
bir halt olacağı yok.
Birincisi: Böyle gönderiler yapmayın
İkincisi: Tanımadığınız birilerinin şöyle yap /böyle yap demesi ile hareket etmeyin
Üçüncüsü: Bol bol okuyunuz çünkü aradığınız soruların cevapları hisse.net te fazlasıyla mevcut
Ez cümle:Armut piş, ağzıma düş yok...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
TL Niçin Negatif Ayrışıyor?
http://www.mahfiegilmez.com/2018/03/...f-ayrsyor.html
Konya Karapınar'da kurulu bir çiftliğe yüzlerce kişi para yatırdı. Sütbank adı verilen sistemle üyelerin parası ile aldıkları ineklerin süt parası ödeneceği vaat edildi. Bir yıl kadar önce temeli atılan sistemin, bir ay önce üyelere gönderilen mesajla çöktüğü anlaşıldı. Mesajda ¦ "533 adet hayvan ölmüştür. Bu sebeple çiftliğimizde üretim geçici süreyle durmuştur" denildi.
Hani bir çocuk tekerlemesi vardı.
Olay akla onu getiriyor...
sanki bugünler için hazırlanmış...
"Komşu komşu!
Hu!
Oğlun geldi mi?
Geldi.
Ne getirdi?
İncik boncuk.
Kime kime?
Sana bana.
Başka kime?