-
borsa başkanından Allah razı olsun,en azından aradan 15 sene geçmesine rağmen ortada bir haksızlık yapıldığını dile getirebiliyor,
ancak mağduriyetlerin nasıl giderileceği ve YETERLİMİ noktasında haksızlıklığın devam edeceği adaletin sağlanamıyacağı görülüyor.
çeaş-kepez açık olsaydı bugün en az bir lotu 100 tl idi.çeaşın ve kepezin dağıtım kısmının özelleştirmesinden elde edilen gelir bile göz önünde bulundurulsa dünya kadar para yapar.
şu anda devletin elinde bulunan üretim ve iletim kısmından,dağıtım olmadan bizlere pay verilse yine bizlere ödenmesi düşünülen rakamların çok üzerinde bir rakam,değer ortaya çıkar.
herşey hükümete bağlı,Allah çözümde bulunacak hükümet temsilci ve üyelerine vicdan,merhamet versin demekten başka yapacak bişey yok.
bizlere ölümü gösterip sıtmaya razı olacağımızı söylüyorlar.ne diyelim Allah bildiği gibi yapsın..
yine de bunca uzun bir aradan sonra çeaş ve kepezi ve haksızlığı dile getiren borsa başkanı himmet karadağ bey'e şükranlarımı sunuyorum,ALLAH razı olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri