Sayfa 84/1023 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    burası. yalnız ben yeni gönderilerden bakıyorum. orada denk gelirse buluyorum:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=21822&page=47

Investing.com - Türk Lirası, Cuma günü tüm majör dövizler karşısında rekor düşük seviyeye gerilemesinin ardından haftaya düşüşle başladı.

Küresel piyasalarda artan riskler en çok gelişen ülke paralarında kayıp yaratıyor ve TL iç dinamiklerin de yüksek olmasından dolayı, son 2 hafta içinde dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimi oldu.

USD/TRY kuru 4,0365 rekor seviyenin ardından geri çekilmelerde 3,96 tabanını koruyor. Haftaya 3,96 yakınında başlayan USD/TRY kuru, son saatte tekrar pozitif bölgeye geçti ve 3,9965 seviyesine yükseldi. EUR/TRY 4,96; GBP/TRY 5,68 ve CHF/TRY 4,22 seviyesine yükselerek günlük bazda kazançlarını genişletti.

Dolar, küresel piyasalarda değer kaybını genişletiyor ve ABD Dolar Endeksi 89,0 seviyesine gerilerken gelişen ülke paralarından TL hariç tamamı dolar karşısında bugün değer kazanıyor. TL gün başındaki toparlanma hareketini bırakarak tekrar düşüşe geçti ve USD/TRY kuru da son saat itibariyle pozitif bölgeye yükseldi. Günün devamında kurda yaşanacak yükselişlerde 4,00 seviyesi direnç olarak takip edilebilir. Olası geri çekilmeler şimdilik 3,96 seviyesi altında sınırlı kalabilir.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    dolar da bir nefeslenme yok. biraz nefeslense de biz de alsak. bir de dolar faizi için bir yer gördüm forumda. tekrar denk gelirsem buraya yapıştırırım adresini.
    2016 aralıkta gördüğü yerde hala bence şuan 5 lerde olmalıydık. Bizim olmayan para ile ekonomi dönüyor hem şirketler böyle hem hane halkı böyle. Kredi ve borçla yaşıyoruz, nereye kadar?

Şimşek, sanayi şirketlerinden mümkünse borç almamalarını istedi.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    2016 aralıkta gördüğü yerde hala bence şuan 5 lerde olmalıydık. Bizim olmayan para ile ekonomi dönüyor hem şirketler böyle hem hane halkı böyle. Kredi ve borçla yaşıyoruz, nereye kadar?
    kart borçlarımı da vergimi de takır takır ödüyorum. elimde üç beş kuruş var erimesin diye çırpınıyorum. bir yerden altın ve dolar alacağım bir daha da dolar faizlerine bakarım herhalde. altına faiz veren banka var mı acaba? o da olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şimşek, sanayi şirketlerinden mümkünse borç almamalarını istedi.
    Gırtlağa kadar borçlu reel sektör.

Alma demekle oluyor mu?

Komedi.

Şimdi bunlar sıkışınca "bana mı sordular da aldılar borcu?" deyiverirler.

Tecrübeyle sabit...

4 geliyor az sonra
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    gençlere de yazık, ilk işe mezun olduktan 3 yıl sonra asgari ücretle girdim, işsizlik gençlerde tam bir yıkım:
    http://www.finansgundem.com/haber/ge...-artti/1290345

Sayfa 84/1023 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •