Sayfa 81/213 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 641 - 648 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by yakup Yazıyı Oku
    Zahmet olmazsa karel ve rtalb kısa ve orta vade yorumunuzu rica ederim.saygılar...

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Karele bu sabah bakmıştım geçmiş sayfalara bir bakarsanız bulabilirsiniz.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. sayın jamiryo merhaba
    musait olursanız BLCYT analiz ve kısa orta vade yorumlarınızı alabilrmiyim

3. RTALB,

bana biraz spekülatif hareketler yapıyor gibi geldi. çok net bir trendi yok gibi. sert iniş ve çıkışı var dikkatli olmak gerek bence.
    geçmişte flama formasyonu dediğimiz olay olmuş ve hedefine ulaşmış. bu formasyonlar genelde spekülatif kağıtlarda çok sık görülür. yine olmuş ama devam etmemiş gibi duruyor. ytd.

muhtemel destek ve dirençlerini işaretledim.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4.  Alıntı Originally Posted by okie_dokie Yazıyı Oku
    sayın jamiryo merhaba
    musait olursanız BLCYT analiz ve kısa orta vade yorumlarınızı alabilrmiyim
    BLCYT,

ORta vadede yükseliş ama kısa vade de düşüş trendinde gibi. düşüş trendi daha baskın çıkmış gibi. düşüş trendini bozup yükselişe geçebilmesi için 1,18 bandını kırması gerek diye düşünüyorum. buranın altında 1,13 bandı da kırılırsa gevşemeler hızlanabilir gibi. muhtemel destek ve direnç noktalarını işaretledim. ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    BLCYT,

ORta vadede yükseliş ama kısa vade de düşüş trendinde gibi. düşüş trendi daha baskın çıkmış gibi. düşüş trendini bozup yükselişe geçebilmesi için 1,18 bandını kırması gerek diye düşünüyorum. buranın altında 1,13 bandı da kırılırsa gevşemeler hızlanabilir gibi. muhtemel destek ve direnç noktalarını işaretledim. ytd.

emeğinize sağlık teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    Karele bu sabah bakmıştım geçmiş sayfalara bir bakarsanız bulabilirsiniz.
    Teşekkürler.sağolun...

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. jamiryo hocam mepete bakabilirmisiniz.

8. Hocam zoren durumunu bakabilirmisin
    Tşk

Sayfa 81/213 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •