Sayfa 90/1023 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ben anlamıyorum bu ekonomi işlerinden. Çok uzun zaman önce kenara çekildim maçın sonucunu bekliyorum bu modda. :-)

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başkan dinlemedin Maharajı fed sonrası altın altın sonra dolar diyor burda.
    2018 de altın lider bitirir bu yarışı bence dolar ikinci olur, diğerleri 3,4,5 olur tl ne olur.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başkan dinlemedin Maharajı fed sonrası altın altın sonra dolar diyor burda.
    2018 de altın lider bitirir bu yarışı bence dolar ikinci olur, diğerleri 3,4,5 olur tl ne olur.
    ben anlamam almışım doalrlarımı 2.90 dan yatmış bekliyorum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Ey millet-i forum az önce bir arkadaşımla görüştüm ( büyük bir bankanın merkezinde orta buçuk yöneticidir.
    Sakın satma çok kısa bir vakitte 4,30 lara varılacağı konuşuluyor dedi. Off the record !
    İçimi rahatlattı sadece Allah kelamı değil neticede ama sizlerle de paylaşayım dedim. İyi ki sistemdeyim. Çıkmamışım. Biraz trade edip yolumuzu buluruz umarım. Nasıl olsa aynı geminin yolcularıyız.
    Yatırım tavsiyesi falan değildir.
    burda medyum arkadasimiz yildizlara fallara bakarak dolar alinip satilmayacagini ogrendi..
    sen de baskasinin ufurugu ile dolar alinip satilmayacagini ogreneceksin , tabiki guzel bi dersle..
    bugun en dusuk gordugu yer 5 gunluk ortalamasi , kesmedi asagiya..3.9564
    bu noktayi kirarsa sirasi ile 10 gunlugu , 20 gunlugu ziyarete gider; 3.88 civari 20 gunlugu..
    yukari giderken bunlari yaparsa asagiya giderken de aynisini yapar, sonra 50 gunluge giderse ; tamamen sat verecektir..
    baskasinin ufurugu ile mal alinmaz, mal satilmaz..yarin cikar menbic olumlu, ab olumlu bi aciklama ustune bi tesvik patlatirlar, solugu 3.80 de alirsiniz..
    bu seviyelerden dolar almak cilginlik bile degil bildigin intihar..tepe veya tepeye yakin noktalardan hele hele burda sabahtan aksama kadar devlet yikip devlet kuran felaket tellallarinin agzina bakarak islem falan yapiyorsaniz gidin muhalif bi kahveye bunlardan cok cok daha agir bi fatura ile sizi ugurlar ; ustume toprak at ; olem moduna girersiniz..
    herkes 4.30 olacak diyorsa o dolar 4.30 (olacagi zamanda gelecek ; 15 nisan onemli) olmaz..yasayip gorelim; bist forever su an.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    burda medyum arkadasimiz yildizlara fallara bakarak dolar alinip satilmayacagini ogrendi..
    sen de baskasinin ufurugu ile dolar alinip satilmayacagini ogreneceksin , tabiki guzel bi dersle..
    bugun en dusuk gordugu yer 5 gunluk ortalamasi , kesmedi asagiya..3.9564
    bu noktayi kirarsa sirasi ile 10 gunlugu , 20 gunlugu ziyarete gider; 3.88 civari 20 gunlugu..
    yukari giderken bunlari yaparsa asagiya giderken de aynisini yapar, sonra 50 gunluge giderse ; tamamen sat verecektir..
    baskasinin ufurugu ile mal alinmaz, mal satilmaz..yarin cikar menbic olumlu, ab olumlu bi aciklama ustune bi tesvik patlatirlar, solugu 3.80 de alirsiniz..
    bu seviyelerden dolar almak cilginlik bile degil bildigin intihar..tepe veya tepeye yakin noktalardan hele hele burda sabahtan aksama kadar devlet yikip devlet kuran felaket tellallarinin agzina bakarak islem falan yapiyorsaniz gidin muhalif bi kahveye bunlardan cok cok daha agir bi fatura ile sizi ugurlar ; ustume toprak at ; olem moduna girersiniz..
    herkes 4.30 olacak diyorsa o dolar 4.30 (olacagi zamanda gelecek ; 15 nisan onemli) olmaz..yasayip gorelim; bist forever su an.. ytd
    Ben dolarımı almışım forumdaş. Sen deyip dolu dolu yazılar yazıyorsun. Hayırdır ? Okuma yazman mı yok ? Kimseye alın demiş miyim ?

Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    kafayı yiyeceğim arkadaşlar 4,0 alışa gelmedi yine satamadım yine satamadım
    3, 86'da satarken kafayı yemediğinize göre 4 civarında satacaksanız niye kafayı yiyorsunuz ki..sizde satın biraz düşerse buraya gelip hava atarsınız ayrıca..

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben anlamıyorum bu ekonomi işlerinden. Çok uzun zaman önce kenara çekildim maçın sonucunu bekliyorum bu modda. :-)

Bu klozete bu yakışır.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    3, 86'da satarken kafayı yemediğinize göre 4 civarında satacaksanız niye kafayı yiyorsunuz ki..sizde satın biraz düşerse buraya gelip hava atarsınız ayrıca..
    hocam bu dolar bende ciddi stres yapıyor, cuma sat sinyali üretti bugün kesin 4 ü görecek dedim bir türlü görmedi

8. Betoncular da nakit iyice suyunu çekmiş. Beter olsunlar. Devletin kaynakları 15 senedir çarçur oldu onların yüzünden. Kaç tane yeni ASELSAN kurardık bu betoncuların rantiye zincirleri olmasaydı.

Gayrimenkulde projelerin yüzde 25 i barterla yükseliyor!

https://emlakkulisi.com/gayrimenkuld...seliyor/566351

Sayfa 90/1023 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •