Sayfa 460/918 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. 6.68 görmüş hisseyi 2.26 dan hiç olmazsa bin lot alacak akıl kalmamış risk olmadan para kazanılmaz yaşlılık sabah unuttum

2. Zararı kurtaran arkasına bile bakmasın bu altın vuruş olabilir operasyonu bitiriyorlar
    Kişisel tahminim yeni operasyon nibas olabilir
    Kesinlikle şahsi yorumdur bakalım tutacakmı
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Alıntı Originally Posted by kazangüz Yazıyı Oku
    6.68 görmüş hisseyi 2.26 dan hiç olmazsa bin lot alacak akıl kalmamış risk olmadan para kazanılmaz yaşlılık sabah unuttum
    Sabah şansa 3 bin lot cıvarı telden emri girdirene kadar disket açıldı dipde genede 100 küsür bin di galiba satıcı vardı fakat hemen akabınde 2,30 üstune gıttı bakayım dedım gelmısmı dıye gelmemıs şans işte inş burdaki arkadasların zararı azalır

4. Hisseyi kötüleyenlerin elinde tek lot var mı acaba.. Yoksa bugün cesaret edemeyip,, tuh be keşke alsak deyip de alamayanlar mıdır... Satın kaçın gidin diyenler... Bi rahat bırakın kağıdı.. Toparlasın.. Herkes mutlu olsun.. Elinizde yok.. Kötülemeyin arkadaş... Maliyeti yüksek olanlara saygı lütfen. İnsanların psikolojisine oynamayın.. Herkes ne yapacağını bilir...

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Sabah şansa 3 bin lot cıvarı telden emri girdirene kadar disket açıldı dipde genede 100 küsür bin di galiba satıcı vardı fakat hemen akabınde 2,30 üstune gıttı bakayım dedım gelmısmı dıye gelmemıs şans işte inş burdaki arkadasların zararı azalır
    Iyiki almammisin yoksa kesin cokmustu bu kagit.sen giden kagitlarda olamazsin ancak dusen kagitlarda bulunursun.isin ilginc yonu halen batmamis olman.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Iyiki almammisin yoksa kesin cokmustu bu kagit.sen giden kagitlarda olamazsin ancak dusen kagitlarda bulunursun.isin ilginc yonu halen batmamis olman.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2.26 da rsı 22 oldu altına veremezdi s........s..... yukarı çekti ha birkaç günsonra 1.80 nede verebilir o zemini hazırladı

Herkesin aklı var ,bir risk algısı var ve hayalleri var.Hayalleri ve beklentisi olmayanlar gidip başka hisselerde yatırım yapsınlar.Senet nerdeyse yuzde elli düşmüş,hala düşecek kaçın, diyenler korkuyorsanız düşme riski olan senette işiniz ne?

8.  Alıntı Originally Posted by Cubana Yazıyı Oku
    Ulan spk taban taban duserken bir tane devre kesmedin,bugun tepkide 4 tane devre kestin.kime calistigin belli degil.senden ky ya dost olmaz,bosu bosuna maas aliyorsunuz.Reis de burokratlardan sikayetci.

Sent from my iPad using hisse.net

birde sormuş senette olağan olmayan bir durum varmı diye

şirket de demiş " yok bir şey her şey yolunda"

bu kadarda olmaz yahu çok güldüm
    sabır, sabır, sabır...

Sayfa 460/918 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz