Sayfa 466/637 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla tatsız haber vereni sevmezler ama benim eski krizlerden tecrübem kriz arefesinde olduğumuzu bana söylüyor.Forumun ruhuna aykırı ama düşüncelerine değer verdiğim ve yararlandığım bir topik olması nedeniyle yazmam dediğim halde yazmak ihtiyacı hissettim.Arkadaşlar dikkatli olun çarşı karışacak gibi duruyor.
    Sn Hakem, yazın lütfen. Farklı fikirler döndükçe benim gibi gençler daha fazla öğreniyor. Mesela bu hareketlerden öngördüğünüz kriz sizce ne kadar uzun/kısa vadede?

Valla deprem gibi zamanı bilinemez tabi ama ben bu yıl içinde olacak diye bekliyorum.Sanki 2007 yılındayız gibi her şey.

Ve bu sefer piyasayı toparlayacak merkez bankaları da olmayacak.

4.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    forumda ağırlıklı olarak yükselen hisseler konuşuyor, fiyatlar düşse de toplu alımlara başlasak.

20 liradan FROTO hisselerine talibim.
    Hisselerin bu kadar değer kaybedeceği fikrinin dayanağı nedir ..yaklaşık bistin 60 lere geleceği varsayımı ile froto da 20 lira olur..bunu anladık 20 liradan aldığınizda tekrar 40 lere çıkaracak beklenti nedir ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ve bu sefer piyasayı toparlayacak merkez bankaları da olmayacak.
    Güzel nokta.

Erkan şahinöz ün bir lafı var çok hoşuma gitti.Bazen diyor yaptığınız en iyi yatırım yapmadığınız yatırımdır.)))))))))))Benim kanaatime göre borsada çöküş geliyor şu anda borsaya para sokulmaz bu yıl borsa yanlış adres diyeceğim ama gene okumayı çok sevdiğim forumda yazmam sıkıntı yaratacak o nedenle bu kadar diyeyim ve herkese iyi akşamlar bol kazançlar diyerek konuyu noktalayayım arkadaşlar.Sevgiler saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bende 15 civarı kağıt var cumadan cumaya ederlerine bakıyorum sadece havacılık,otomotiv,cam,petrokimya, dayanıklı ev aletleri,çimento, bunları finansa eden bir banka.

Portföyde altın bes ,tl vadeli future dolar long amerika teknoloji fonuda mevcut.. Çorba anlayacağın

Bugün
    Nvidia %8
    Tesla %8
    Adobe %5
    Facebook %5 ekside

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Valla amerikan borsasına şu fiyatlardan girmek çok cesaret ister, şahsen bende yok o cesaret, özellikle de f/k'ları uzaya çıkmış teknoloji şirketleri en uzak durulması gereken kesim.

Yurtdışı yatırımı belli koşullar altında mantıklı bulurum ama bankadan alacağınız fonda %3'e yakın kesinti var her sene, anaparanızdan kesinti bu. Bu sebeple banka fonlarına uzun vadeli yatırım gözü ile bakamıyorum.
    Son düzenleme : syılmaz; 27-03-2018 saat: 23:43.

8.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    İki yeni soru sorayım madem; ama Sn Dudu'yu da konuya bekliyoruz.

1-) Hissenin uzun ve kısa dönemli grafiklerini ayrı ayrı incelediğinizi düşünürsek; dikkat ettiğniz hususlar nelerdir? Daha önce de kısaca değinildi ancak çok konuşulmadı diye hatırlıyorum. Sn Dudu 45 derecelik bir trend yakalamaya çalışırım demişti ancak daha detaya inersek neler sizin için önemlidir? Genel bir ifadeyle, teknik analizi nasıl kullanırsınız?

2-) Bilanço analizi yaparken dikkat ettiğiniz husular nelerdir? Temelde genel olarak bakılan şeylerden ziyade dikkat ettiğiniz nüanslar var mıdır?

Çok uzun cevaplar verilebilecek ve hatta kitaplar yazılabilecek iki soru oldu belki de ancak vaktiniz olduğunca cevaplayabilirseniz sevinirim. Sn Cautionary ve Sn Dudu'dan özel cevap rica ediyorum.

Konudaki "trend following" ve "mean reversion" anlayış farklılıkları ilk sorunun cevabı için güzel farklılıklar ortaya çıkartabilir.

Saygılar.
    Bu sorular arada kaynamazsa çok sevinirim.

Sayfa 466/637 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •