Sayfa 313/809 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 6467 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. sn lunar
    şimdi okuyanlar yahu millet neyi neyle analiz edip kıyaslıyor diyecek ama .................. resmen cimentolarda şiir seklinde grafik yapıyorlar............ tamamıyla teknik........... eksik olan sadece bekledikleri bir sey ama neyse o artık biz bilmiyoruz.............. merak edenler akcansanın grafiğini açıp yanına bursanın grafiğinide Euro bazlı açsınlar birebir aynı.......... yaniiiiiiiiii diyenler için demem oki olası akçansa harekete baslarsa bucimide göz ucuyla takip etsinler............

2. 28.03.2018 tarihinde saat 10.00 da çay kahve ve pasta yemeye davet ediyor..bucim..
    bakalım ne yumurtlayacaklar ...?
    ZIR-DELİ Y.T.D

3. 15,Mart 2018 tarihli basında yer alan haberler
    Bursa Çimento çalışanları hayallerini birlikte başardılar;
    "Hayal et, hedef koy, birlikte başar" ilkesiyle bir araya gelen Bursa Çimento Fabrikası çalışanları hem eğlendiler, hem eğitim aldılar.
    haberin detayı aşağıdaki linkte

http://www.haberturk.com/yerel-haber...kte-basardilar

http://yurthaber.mynet.com/galeri/bu...ilar/3899347/1

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

4. )) tam biz işte hayal ettik, hedef koyduk başarıyı bekliyoruz ....................... ))

5. Cemtaş'ta sabah açılışta piramit menkul 4,55 'ten 250,000 lot aldı ve halen iştahlı bir şekilde alıma devam ediyor. şuana kadar 3850,00 lot oldu halen bize yansıyan birşey yok acaba bugünkü genel kurulda şapkadan tavşan çıkarma misali, acaba cemtaş ile ilgili bir sürpriz çıkarmı. hayal kurmaya devam

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    28.03.2018 tarihinde saat 10.00 da çay kahve ve pasta yemeye davet ediyor..bucim..
    bakalım ne yumurtlayacaklar ...?
     Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Cemtaş'ta sabah açılışta piramit menkul 4,55 'ten 250,000 lot aldı ve halen iştahlı bir şekilde alıma devam ediyor. şuana kadar 3850,00 lot oldu halen bize yansıyan birşey yok acaba bugünkü genel kurulda şapkadan tavşan çıkarma misali, acaba cemtaş ile ilgili bir sürpriz çıkarmı. hayal kurmaya devam

bugün saat 10.30 bursa,da idim ve genel kurula katıldım yukarıdaki bir önceki yazım gibi oldu..
    2016 ve 2017 kıyaslamaları ve giderler vs.vs..
    gilbert nadda konuştu ingilizce yeni birşey yok..
    osman nemli konuştu herzamanki hikaye..
    ben geç geldigim için kayıt kapanmış oldugundan söz almak istedim kayıt yapılmadıgından oturum başkanı izin vermedi..
    ahmet parlatan diye bizim gibi yatırımcı arkadaş konuşma yaptı konuşmalarının geneli güzeldi..
    en iyisi ise İ.T gözünün içine bakarak ve diger büyük ortaklara seslenip ky korumak için neden hisseleriniz sahip çıkmıyorsunuz..
    12 yıl önce 8.500 tl olan bir hisse 5.00 tl sürünüyor dolar ve euro denkleminde kıyaslamalar yaptı..hiç olmaz ise yönetime 500 veya 1 milyon kendi hissenizi korumak için alım yapın dedi..yönetimden çıt yok ve oturum kapandı..yeni bagımsız yönetime talip olanlar onaylandı ve plaket ve bitttttti..

İ.T baktım kurumuş tüy sıklette biri çıktı allah,a havale ettim ve çıktım ..eski hamam eski tas devam..
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. Madde 15. Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,

8. Daha öncede belirttiğim iki ismin yönetime girmesi öncesi böylesi bir madde cok sıradısı neye önlem almaya calısıyorlar acaba

Sayfa 313/809 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •