Sayfa 365/917 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    KUTPO'da cevap arayan tek soru neden devamlı satış baskısı ile hissenin yukarı gidişi engelleniyor. Bu sorunun cevabını bulan bu hissenin neden bu durumda olduğunu da bilir..
    Spekler hissede potansiyel gördüğünde mal sahibi ile bir anlaşma yaparak tahtada belirli bir grafik çizerek yine o tahtada ki diğer yatırımcılara karşı hem maddi hemde manevi yani psikolojik olarak bir denklem kurarlar. Bu denklemde speklerin amacı buradaki herkesin amacı doğrultusunda para kazanmaktır. Bir şirketin hisse senedi deki değer ve sayısı göz önünde bulundurulduğunda en çok değere ve en az hisseye sahip bir tahta da at koşturmak hem kolay hemde maddi güce dayanan bir iştir.
    Geçen sayfalarda ki söylediğimiz fonlar bir gün aldıklarını tahta yapıcı ya emanet ederek çekilecek ve daha sonra tahtacı tüm gücü ile hissede kim var kim yoksa topladığı malı k.y. ye dağıtacak tır. Şu an fonların elindeki mevcut olan hisse adedi spekin sol çebidir. Ancak sağdan sola ve soldan sağa aktarmalar yapmak için yeterli malı yok spekin. Ve bunu baskı ile sizlerden alacak daha sonra tek bir kurşun ile tüm k.y. yi vuracaktır. Teknik takas bunun için önemlidir. Şirketin değeri zaten bilinen bir durumdur. O yüzden kelebeklerin kozalakları dan çıkıp olmelerini beklemeniz gerekecek.
    Bol kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Spekler hissede potansiyel gördüğünde mal sahibi ile bir anlaşma yaparak tahtada belirli bir grafik çizerek yine o tahtada ki diğer yatırımcılara karşı hem maddi hemde manevi yani psikolojik olarak bir denklem kurarlar. Bu denklemde speklerin amacı buradaki herkesin amacı doğrultusunda para kazanmaktır. Bir şirketin hisse senedi deki değer ve sayısı göz önünde bulundurulduğunda en çok değere ve en az hisseye sahip bir tahta da at koşturmak hem kolay hemde maddi güce dayanan bir iştir.
    Geçen sayfalarda ki söylediğimiz fonlar bir gün aldıklarını tahta yapıcı ya emanet ederek çekilecek ve daha sonra tahtacı tüm gücü ile hissede kim var kim yoksa topladığı malı k.y. ye dağıtacak tır. Şu an fonların elindeki mevcut olan hisse adedi spekin sol çebidir. Ancak sağdan sola ve soldan sağa aktarmalar yapmak için yeterli malı yok spekin. Ve bunu baskı ile sizlerden alacak daha sonra tek bir kurşun ile tüm k.y. yi vuracaktır. Teknik takas bunun için önemlidir. Şirketin değeri zaten bilinen bir durumdur. O yüzden kelebeklerin kozalakları dan çıkıp olmelerini beklemeniz gerekecek.
    Bol kazançlar...
    Hocam, bu dediklerinin gerçekleşmesi için temel şart ellerinde sağlam bir veri olması gerekiyor. Bunun en kolayı iyi bir bilanço..Bu tahtanın sahibi hobi için para yatırmıyor buraya.. Buradan yolunu bulacak. Bunun için uzun zamandır çaba harcıyor. Emeğinin karşılığını alacaktır. Tabii bizim ile paylaşarak..ytd

3. Bu hissede tek gösterge bilanço, Mayıs ayında ya yukarı ya aşağı olacak. O tarihe değin benim hiç bir beklentim yok ama olursa da yadırgamam. Günlük takip ediyorum ama derinlik yok. Şirket elindeki stokları eritirse güzel bir bilanço görebiliriz. Ama zamanında stok imha gideri de görmedik değil. Son dört çeyrektir her bilanço şaşırtıcı, öngörmek mümkün değil. Sanki piyango aldık. Ytd.

4. Ben yıllarımı verdim bu işe. Emek verdim , dirsek çürüttüm. Ya siz haklısınız ya da ben. Ne diyorsam o olacak. Ama bu sefer ben demiştim demem...

5.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hocam, bu dediklerinin gerçekleşmesi için temel şart ellerinde sağlam bir veri olması gerekiyor. Bunun en kolayı iyi bir bilanço..Bu tahtanın sahibi hobi için para yatırmıyor buraya.. Buradan yolunu bulacak. Bunun için uzun zamandır çaba harcıyor. Emeğinin karşılığını alacaktır. Tabii bizim ile paylaşarak..ytd
    Alacak ama sen o zaman burada olurmusun?

6.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Ben yıllarımı verdim bu işe. Emek verdim , dirsek çürüttüm. Ya siz haklısınız ya da ben. Ne diyorsam o olacak. Ama bu sefer ben demiştim demem...
    Eğer geçen yılki gibi bir çeyrek bilançosu görürsek zaten kimse kalmaz, o zaman haklı çıkarsınız. İyi bilanço görürsek de o fiyatları görmesi için endeksin bir hayli geri gitmesi gerekir. Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Phantom Yazıyı Oku
    Eğer geçen yılki gibi bir çeyrek bilançosu görürsek zaten kimse kalmaz, o zaman haklı çıkarsınız. İyi bilanço görürsek de o fiyatları görmesi için endeksin bir hayli geri gitmesi gerekir. Ytd.
    Bu hissenin emin olun endeks ile işi yok!!!
    Patronun insafına kaldık.
    Ama hep ve her daim uyardım.
    inkar eden beri gelsin.
    İlk bilanço dan da medet ummayın derim.
    Elbette taktirsizlerindir.
    Ben temel okumasını severim ama teknik zaten her şeyi ulu orta sererken gerek yok boşa uğraşma da derim kendime. 10. Ayda kim öle kim kala. Nokta...

8.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Alacak ama sen o zaman burada olurmusun?
    Bu hisseyi bu kadar taşıdıktan sonra bırakmak acemi işi olur. 3 yılda alamadığımızı 1 ayda alırız. Netice duygusal. Var olanlar için sorun yok. Allah lazım para ve kredi ile alanlara sabır versin.

Sayfa 365/917 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •