Sayfa 339/985 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by SORUZBAH Yazıyı Oku
    Lütfen soruma cevap ver hissenin %50 si TEB in elin 16 yıldır. Ve bu olan bitenden TEB habersiz mi neden satış yapmıyor

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadaşım ...ortada daha belirsizlik var...ama kottan çıkma durumununda olma ihtimali mevcut.zaten çıkmayacaksa sorun yok...ama çıkmayacaksa neden dohol yürürken bu geri geliyor sıkıntı burda.bu durumun dışında başka olumsuz bir şey varmı hisse için.insanın ajklına mecburen bu durum geliyor...kimsenin kesin bir bildiği yok.iş yatırımın bülteni sadece bu...olur yada olmaz.ama ihtimal dahilinde bir durum.

2.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    arkadaşım ...ortada daha belirsizlik var...ama kottan çıkma durumununda olma ihtimali mevcut.zaten çıkmayacaksa sorun yok...ama çıkmayacaksa neden dohol yürürken bu geri geliyor sıkıntı burda.bu durumun dışında başka olumsuz bir şey varmı hisse için.insanın ajklına mecburen bu durum geliyor...kimsenin kesin bir bildiği yok.iş yatırımın bülteni sadece bu...olur yada olmaz.ama ihtimal dahilinde bir durum.
    Anlıyorum seni maalesef bende aynı duygulardayım ama geçmişe baktığın zaman müsterih olmak lazım diye düşünüyorum şöyle bir sasa ya bak banvite bak yeni bir sayfa ve tarihi zirveler kısa da bizi üzecekler gibi görünüyor ama orta vadede çok güzel şeyler vaadediyor YTD

3.  Alıntı Originally Posted by SORUZBAH Yazıyı Oku
    Anlıyorum seni maalesef bende aynı duygulardayım ama geçmişe baktığın zaman müsterih olmak lazım diye düşünüyorum şöyle bir sasa ya bak banvite bak yeni bir sayfa ve tarihi zirveler kısa da bizi üzecekler gibi görünüyor ama orta vadede çok güzel şeyler vaadediyor YTD

kottan çıkmazsa bunların hepsi mümkün.eğer çıkacak olursa üzer herkesi...

4. Manipülasyon yapmayı bırakın artık resmi bir belge var mı elinizde bu yaptığınız suç

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kiler carrefoura satıldığında hangi fiyattan satılmışsa o fiyattan çağrı yaptı. Satış fiyatı belli olunca anlarız ne olduğunu laga luga yapmanın anlamı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    satış haberinin düştüğü gün bültenlerinde yayınladılar dostum.arkadaşın birisidde cuma günü burada paylaştı o bülteni...geriye doğru bakarsan bulabilirsin
    Yine mi mesaidesin..
    ne çektin be... ekmek parası..

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. buralarda Kırımlı üstad vardı. kağıt yükseldiğinden beri bişey paylaşmıyor. artık zamanı geldi üstad yorumlarını
    ve grafiklerini bekliyoruz dört gözle.
    ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by SORUZBAH Yazıyı Oku
    Lütfen soruma cevap ver hissenin %50 si TEB in elin 16 yıldır. Ve bu olan bitenden TEB habersiz mi neden satış yapmıyor

TEB deki lotlar patrona ait etik olmaz satışı

Sayfa 339/985 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •