Originally Posted by
mmgezen
Alıcı satıcı zaten eşit olmalı. 10 milyon alis varsa 10 milyon da satış vardır. Önemli olan almak isteyenlerin daha çok olması ve daha yukarilardan almak istemeleri değil mi? Ama ben de yarın en az %10 görüyorum. Eğer 3,10-3,15 TL gecilebilirse tavana da gidebilir. Geçenlerde tavan yaptığında sonraki gün %12 yapıp 2,85 TL den geri gelmişti. Tabi her zaman aynı şey olacak diye bir kural yok....😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseler başkaları alıyor diye yükselmezler, karşılıklı islem yapılarak yükseltilir.Bu şirket satın alınan bir şirket, hemen hemen her satın alinan şirket büyütülme amacıyla alınir.Bu yüzden genelde piyasada olumlu algılanir.Metro gibi piyasada şu an cok aktif olan bir grubun bu şirketi alması zaten başlı başina bir hikayedir.Bakinız önceki sayfalarda meteo menkulun bilançosunu boşuna uğraşıpta yapıştirmadim.Bir yılda 19 kat artan bir cirosu var.Bu şirketide yerinde saysın diye almadı.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri