Genel Müdür 178 bin TL , yatırımcı ilişkileri 9 bin TL prim kazanmış... Galip ağa gelir gelmez şirketi prime boğdu....😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse tavan çekti ama ben bugünkü takastan bir şey anlamadım. 10 milyon lot işlem yaptı alıcı satıcı eşit, sanki mal almadan tavan yapmış gibi. bir de tavanında 1 milyon alıcı ile kapadı. ortada bir haber de yok.
ilk seans tavan kapaması ve 2. seans neredeyse hiç mal vermemeleri yarın için temizinden bir %10 u var gibi. yarınki açılış fiyatı belli edecektir. ytd............
Alıcı satıcı zaten eşit olmalı. 10 milyon alis varsa 10 milyon da satış vardır. Önemli olan almak isteyenlerin daha çok olması ve daha yukarilardan almak istemeleri değil mi? Ama ben de yarın en az %10 görüyorum. Eğer 3,10-3,15 TL gecilebilirse tavana da gidebilir. Geçenlerde tavan yaptığında sonraki gün %12 yapıp 2,85 TL den geri gelmişti. Tabi her zaman aynı şey olacak diye bir kural yok....😎😎😎
Sabreden kazanır, ama silkeyeceklerdir bol bol.Önce 2.55 bugünde 2.75 den satışları karşiladılar.Yıllarca aynı kalan takası buralardan çözemezler.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
SEN AGA BEN AGA EN BUYUK GALİP AGA😎😎😎. AGAM SEN COK YASA😎😎😎
o öyle değil, ilk beş alıcıya ve satıcı başka, diğerleri kısmı başkadır. diğerleri kısmında satıcı fazla olsaydı iyi derdim ama bir tahtanın herşeyi mi aynı olur, olursa da tavan mı olur, olursa da tavanında 1 milyon alıcı mı olur(ki takasında 20 milyon lotu yok)
Lafın özü: BU İŞTE BİR GARİPLİK VAR BEN ÇÖZEMEDİM BUGÜNKÜ TAVAN OLAYINI......
🤔🤔🤔
Yer İmleri