Originally Posted by
mmgezen
Alýcý satýcý zaten eþit olmalý. 10 milyon alis varsa 10 milyon da satýþ vardýr. Önemli olan almak isteyenlerin daha çok olmasý ve daha yukarilardan almak istemeleri deðil mi? Ama ben de yarýn en az %10 görüyorum. Eðer 3,10-3,15 TL gecilebilirse tavana da gidebilir. Geçenlerde tavan yaptýðýnda sonraki gün %12 yapýp 2,85 TL den geri gelmiþti. Tabi her zaman ayný þey olacak diye bir kural yok....😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseler baþkalarý alýyor diye yükselmezler, karþýlýklý islem yapýlarak yükseltilir.Bu þirket satýn alýnan bir þirket, hemen hemen her satýn alinan þirket büyütülme amacýyla alýnir.Bu yüzden genelde piyasada olumlu algýlanir.Metro gibi piyasada þu an cok aktif olan bir grubun bu þirketi almasý zaten baþlý baþina bir hikayedir.Bakinýz önceki sayfalarda meteo menkulun bilançosunu boþuna uðraþýpta yapýþtirmadim.Bir yýlda 19 kat artan bir cirosu var.Bu þirketide yerinde saysýn diye almadý.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri