sayın trader berkosanın problemı cirosunun düşük olması idi 2016 da 45 milyon ciro ancak faliyet giderlerini karşıladıgı için, hissenin yukarı atakları speklatif olarak degerlendirildi. 2017 de ciro 64,5 oldu ve hissemiz azda olsa kar etti ama 2018 de ciro 90 milyon olma ihtimali çok yüksek ve bu ciroyla 8-10 milyon kar çıkarabilir. o karı elde eden hissemizin degeride 7 nin üstu olur ve bu yükseliş bilanço ile desteklendigi için hissemiz speklatif hisse olmaktan kurtulur. yani sizin speklatif hisse tanımlamanız bu yıl sonuna kadar geçerli.
çok doğru özetlemişsiniz...ama dereyi görmeden paçayı sıvamaya benzemiş bence...hisse performansı için birşey diyemem ama şirket performansı için biraz daha veri gerekli tam soru işaretlerinin kalkması için....bende olumlu düşünüyorum ama yinede ciddi para koyacak kadar şirketi tanımıyorum...
şirketin ne yaptığı kadar şirket yönetimininde ne derece iyi niyetli olduğu önemli....siz sanırım uzun zamandan beri hissedesiniz...ben daha yeni alıyorum...1-2 haftaya şirketi tanımak benim için zor sadece grafik analizi yaparak ve ihracat payı yüksek olduğundan ilgimi çekti aldım bir miktar... bu tip hisselerde spek kolay kolay para kazandırmaz ama yinede ufak çaplı girdik işte....bol şans...
Yer İmleri