Sayfa 115/205 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 913 - 920 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

  1. agalar ne fiyatlanması yav. bu kadar ince hesap yapmak gerçekten işe yarıyorrmu? kağıtın ne yapacağına gelin. bence düzgün bir hareket olmayacak. çünkü bir kağıdın karakterinin değiştiğini hiç görmedim.belirli bir fiyat oluşturup orda bizi döndürüp duracak, yalnız trade yapmayı başarabilenler başka onlar başarabilirlerse iyi para kazanır. ben bu gün sabahtan direkt olası zirveye emir verdim. ama yanından bile geçmedi vermezsin geçer tersi olur. bu kağıt bence olsun olsun en fazla 10 tl olur. beklentiyi çok iyi kullanıyorlar ve danışıklı alışveriş var. bir o konuda tutarlılık var zaten. yalnız tutarlı mal toplamada var. mesela garanti alıyor çekiliyor bir köşeye vakıf alıyor yine çekiliyor.

    ama bence bu trend oluşturacakları anlamına gelmiyor. dediğim gibi karakter değiştirmez. ve çok oynak zaten yine o oynaklıkla yapacağını yapar kendilerine yontarlar bizde o aralarda kaybolup gideriz. keşke trend oluştursa. hepsi bir olup planlı biçimde 13-14 e kadar götürseler. ama buna ümidim pek yok. yalnız kağıdın hareketleri şimdilik olumlu. her gün değişik birileri alıp çekiliyor kenara. YTD
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

  2. o kadar alış var. ama sonu ne olacak bakalım bu alışların. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

  3. #915
    DENIZ hissesi için söyleyebileceğim Hesapsız giren zararlı çıkar.DENIZ Fiyatı 7.41 TL Hacim 165.330 LOT.USD/TRL 3,9656 EUR/TRL 4,8871 İzansız elin cezasını kese çeker.

  4. sevgili arkadaşlar denızbank hissesi borsada dolasımı az olması nedeniyle istedikleri gibi at kosturabiliyorlar.satış haberiyle ilgili haberler ileriki zamanda olumlu-olumsuz haber (ler) muhakkak ki oalcaktır. burada aldım hemen yukselsın kar edeyim herkes ister. ama malum göruyorsunuz ki hisseyi baskılandıgını hepimiz az çok matrix izleyerek görüyoruz.bakalım bakayım dubaililer 5,5-6,5-7,xy dolar hangisi olacak .kalın saglıcakla yatırım tavsiyesi degildir.

  5.  Alıntı Originally Posted by muaylef Yazıyı Oku
    sevgili arkadaşlar denızbank hissesi borsada dolasımı az olması nedeniyle istedikleri gibi at kosturabiliyorlar.satış haberiyle ilgili haberler ileriki zamanda olumlu-olumsuz haber (ler) muhakkak ki oalcaktır. burada aldım hemen yukselsın kar edeyim herkes ister. ama malum göruyorsunuz ki hisseyi baskılandıgını hepimiz az çok matrix izleyerek görüyoruz.bakalım bakayım dubaililer 5,5-6,5-7,xy dolar hangisi olacak .kalın saglıcakla yatırım tavsiyesi degildir.
    valla kağıthep alışta görünüyor. ama yukarı doğru bir hareket yok. İnşallah olur yakında YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

  6.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    valla kağıthep alışta görünüyor. ama yukarı doğru bir hareket yok. İnşallah olur yakında YTD.
    Ona ince ince yedirme denir

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7.  Alıntı Originally Posted by hakanatakan14 Yazıyı Oku
    Ona ince ince yedirme denir

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne zaman baksam alışta. aşıştayken nasıl ince ince yediriyorlarmış? YTD.
    hatta yarın görüşelim YTD
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

  8. Denizbank'ı isteyen Dubaili banka Türkiye'de temsilcilik açtı-Dünya

    Denizbank'ı almak isteyen Dubai merkezli Körfez’in en büyük finans kuruluşlarından Emirates NBD'nin Türkiye'de temsilcilik ofisi açıldı.

    Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, Temsilcilik, Maslak-Eski Büyükdere Caddesi üzerindeki Windowist Tower’da hizmete girdi.

    Haberin tam metni:

    https://www.dunya.com/kose-yazisi/de...ik-acti/410072
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 115/205 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •