Originally Posted by
yatayseyir
son rötuþlar yapýlýyor kanýmca...
dohol ve hurgzte de hacmin yüksek ve salýnýmýn düþük oluþu istenildiði kadar toplanamadýðý anlamýna geliyor...dgzte oldukça toplu...salýným yüksek ve hacim düþük...

Originally Posted by
yatayseyir
toplu olmasýna raðmen neden diðerleri kadar çýkmýyor derseniz?
bu gitmiyor diye bunu sattýrýp dohol ya da hurgzte ye geçmenizi istiyor olabilirler..
Arkadaþlar hep olumlu tarafýndan bakiyorsunuz burayý okuyan kynin buraya atlamama þansý yok...el.degistirecek olmasý belkide bir dezavantaj olur kim bilir...malum milliyette bunlarýn elinde ama þuan geldiði nokta ortada...biz burda böyle yazýp dusundukce hiçbirþey olmuyor....dohol yüzde yüze yakýn prim yaptý bu hisse nekadar yaptý... þu su var bu su var saymakla bitiremiyoruz ama sonuç yok...bence pek fazla birseye dokunmadan sukadar aldým bu kadar sattým demekten ziyade sessizce beklemek en iyisi ...yoksa bosa giden zaman ....bende açýkçasý dohol almadigima piþman oldum...,1.14 ten alabiliyordum...ama yanlýþ trene atladik maalesef...artýk yapacak birþey yok ne çýkarsa bahtimiza...dohol yarýn 1.50leri test eder bu ölmus essek 2.90 larý gorup yine baþladýðý yere döner muhtemelen...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri