Sayfa 325/735 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. buradaki bazı arkadaşlar boş yorumlarını okudukça kağıttan soğuyorum yeminle.

%1 endeks düşüşteyken %3-4 yukarıda olan kağıttan 5.20 bekleyen mi dersin, bir sövmediği kalan mı dersin. sen 5.30'dan atlayıp zarardaysan bize ne. kağıdı 3'ten beri taşıyanlar için, gayet sağlıklı ve yükseliş trendinin devamını onaylar hareketler yapıyoruz. hakikaten maliyetinize gelince satıp kurtulun. siz yük yapıp, günlük kovaladıkça daha çok sürüdüyor işte. olan belli.

2. Maliyet 3.00 degil fakat tradeyle 3 ce yaklasiriz.buradan sonra baska kagitlara yol aliriz.illa diye bisey olmaz burada.

3. Burgan dan alimlar var .. guzel..

4.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    buradaki bazı arkadaşlar boş yorumlarını okudukça kağıttan soğuyorum yeminle.

%1 endeks düşüşteyken %3-4 yukarıda olan kağıttan 5.20 bekleyen mi dersin, bir sövmediği kalan mı dersin. sen 5.30'dan atlayıp zarardaysan bize ne. kağıdı 3'ten beri taşıyanlar için, gayet sağlıklı ve yükseliş trendinin devamını onaylar hareketler yapıyoruz. hakikaten maliyetinize gelince satıp kurtulun. siz yük yapıp, günlük kovaladıkça daha çok sürüdüyor işte. olan belli.
    merak ediyorum 5,20 olursa ne diyeceksin?

5.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    buradaki bazı arkadaşlar boş yorumlarını okudukça kağıttan soğuyorum yeminle.

%15 dustu gecen hafta sayin midnight...kagidin olmasi gereken rakamlar 8 ler civari bunu herkes biliyor ve bugun baktiginizda vakko cok nadir hisselerden birisi alinacak...fakat gitmiyor bir turlku .. YTD

6. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Ne kadar yazarsak yazalim kagit gidecekse gider gitmeyecekse gitmez burada yazdikca kalp kiriyoruz başka bisey yok ben bundan sonra seans içinde yazmiyacagim...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Kısa vade yükümlülükleri 296.502.663 illaki bir şey yapacaklar, ya ortaklık yada yüksek ciro artışı+kar

Sayfa 325/735 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •