Sayfa 48/92 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
Arama sonucu : 729 madde; 377 - 384 arası.

Konu: SNKRN - Senkron Güvenlik

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bulaşan bulaştı zaten.......katılıyorum....

Yazın 2.80 den alanda üç gün önce 1.95 ten alanda zararda her alan zararda halada gözü toprakta.spek kaçtan dödüreceği keyfe keder.döneceği de mechul.0.20 kuruşluk hisse

2. 1.50 den döner diye düşünüyorum

3. Patronlar hisse satmanın yeni yolunu gem Global ile yapıyorlar. İştirak sözleşmesi ve ortaklık adı altında hisse satıyorlar. Merko da milleti mala boğdular. Hala da satıyorlar. Bunda da olacak olan budur. Gem Global hemen satışa hazırlanmış. Dikkat edilmesi gereken bir hisse.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin.

4.  Alıntı Originally Posted by tosunpaşa Yazıyı Oku
    Patronlar hisse satmanın yeni yolunu gem Global ile yapıyorlar. İştirak sözleşmesi ve ortaklık adı altında hisse satıyorlar. Merko da milleti mala boğdular. Hala da satıyorlar. Bunda da olacak olan budur. Gem Global hemen satışa hazırlanmış. Dikkat edilmesi gereken bir hisse.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum size 4 sandalye bir masa şirketi bunları niçin biste koyarlar anlamak zor

Piyasa yapıcısı olduğumuz Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir. (Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. paylarında piyasa yapıcılık işlemleri A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin kurum portföyünden gerçekleştirilmektedir.)
    İşlem Tarihi
    İşlem Niteliği
    İşleme Konu Olan Payların Nominal Tutarı (TL)
    İşlem Tutarı (TL)

04.04.2018
    Alım
    300
    459

04.04.2018
    Satım
    300
    465

saçmalık.....piyasa yapıcılığıymiş,,,,,

bu kagıda tamamen speğin elinde. Keyfi gelince çıkartır,,,......

7. 1.50 den bile yemliyor.ky satmadığına göre satan spek oluyor o zaman soluğu 1.40 ta alması muhtemel akşama

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    1.50 den bile yemliyor.ky satmadığına göre satan spek oluyor o zaman soluğu 1.40 ta alması muhtemel akşama
    ağzımızı hayra açalım.....

Sayfa 48/92 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •